Σάββατο 20 Μαρτίου 2021

Συμμετοχή του Μ. Δημητριάδη σε τηλεδιάσκεψη με τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης


Δήλωση του Μάκη Δημητριάδη:

Χθες συμμετείχα στην πολύ ενδιαφέρουσα τηλεδιάσκεψη που διοργάνωσε η Γραμματέας Αγροτικών Φορέων της Ν.Δ. κ. Μαίρη Τριανταφυλλοπούλου, η οποία πραγματοποιήθηκε με την παρουσία του Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, κ. Σπήλιου Λιβανού, των δύο Υφυπουργών, κ. Φωτεινή Αραμπατζή και κ. Γιάννη Οικονόμου και του Γραμματέα της Π.Ε. της Νέας Δημοκρατίας, κ. Γιώργου Στεργίου.

Συζητήθηκαν μεταξύ άλλων και θέματα όπως:

- Ο εκσυγχρονισμός του πρωτογενούς τομέα.

- Η ψηφιακή κατάρτιση των αγροτών.

- Οι εξαγωγές αγροτικών προϊόντων.

- Ο ανταγωνισμός, μερίδια στις ξένες αγορές.

Η συνεργασία του πρωτογενούς με τον δευτερογενή και τριτογενή τομέα, αναδεικνύεται ως ένας από τους μοχλούς οικονομικής ανάπτυξης και παραγωγικής ανασυγκρότησης της χώρας.

Οι διαδικτυακές αυτές συναντήσεις με υψηλόβαθμους παράγοντες που καθορίζουν την Αγροτική Πολιτική στην πατρίδα μας, είναι εξαιρετικά χρήσιμες και μας δίνουν την ευκαιρία να ανταλλάσσουμε απόψεις αλλά και να μεταφέρουμε προτάσεις του αγροτικού κόσμου της Πέλλας. Μας δίνουν επίσης τη δυνατότητα να ενημερώνουμε τα στελέχη της κυβέρνησης για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν καθημερινά οι συμπολίτες μας αγρότες και κτηνοτρόφοι.

Μάκης Δημητριάδης

Μέλος Π.Ε. της Νέας Δημοκρατίας

Πρόεδρος Δημ.Τ.Ο. Σκύδρας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News