Τετάρτη 3 Μαρτίου 2021

Αυτοί είναι οι 10 παίκτες που βρίσκονται τώρα στο MasterChef - Εκτός ο Ιωάννης Αυλωνίτης


Έξω από το σπίτι του MasterChef βρέθηκε σήμερα η Έλενα Πολυκάρπου με την κάμερα της εκπομπής “Ευτυχείτε”, όπου αποκάλυψε πολλά πράγματα για τη συνέχεια του διαγωνισμού.

Σύμφωνα με όσα είπε η Έλενα Πολυκάρπου, αυτή τη στιγμή μέσα στο MasterChef βρίσκονται δέκα παίκτες, έξι άντρες και τέσσερις γυναίκες. Και μέσα σε αυτούς δεν βρίσκεται ο Ιωάννης Αυλωνίτης, ο οποίος φέρεται να έχει αποχωρήσει με μια απίστευτα χαμηλή βαθμολογία, σε δοκιμασία με αντίπαλους την Ανούς και τη Λία.

Συγκεκριμένα, στον διαγωνισμό βρίσκονται ακόμα οι: Διονύσης Σαρακίνης, Νίκος Σκορδάκης, Παναγιώτης Τζαμαλής, Παύλος Χαππιλός, Στέφανος Χιλάς, Τζιοβάνι Σκαράτζι, Ανούς Χεριμιάν, Λία Μακροστεργίου, Μαργαρίτα Νικολαϊδη και Μαρία Λαζαρίδου.

Βέβαια, η συγκεκριμένη δεκάδα δεν είναι και η τελική, καθώς σε λίγες μέρες θα γυριστεί και το επεισόδιο, στο οποίο θα δούμε τις επιστροφές παικτών που έχουν αποχωρήσει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News