Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου 2021

Σ. Χατζηδημητρίου σε Χρ. Μπάτση: «Γιατί τέτοια μυστικότητα για το θέμα των Λουτρών;»


Ένα διαδικαστικό θέμα έθεσε ο Σάκης Χατζηδημητρίου προς τον Χρήστο Μπάτση κατά τη Συνεδρίαση της Γενικής Συνέλευσης των Λουτρών.

Συγκεκριμένα, ο κ. Χατζηδημητρίου, έθεσε τα εξής ερωτήματα: "Λόγω της θέσης σας είναι λογικό να έχετε περισσότερη πληροφόρηση από εμάς. Λέτε ότι από 1 Φεβρουαρίου είχατε ενημέρωση και στις 8 Φεβρουαρίου είχατε συνάντηση με τον Υπουργό Τουρισμού. Γιατί δεν μας ενημερώσατε από τότε; Γιατί κρατήσατε τέτοια μυστικότητα για το θέμα; Πέρασαν 20 μέρες μέχρι σήμερα" .

Ο κ. Μπάτσης απάντησε τα εξής: "Δεν υπάρχει σκέψη να κάνουμε πλάτες στο κυβερνών κόμμα. Ήθελα να μάθω από επίσημα χείλη αν αυτό ισχύει πριν σας ενημερώσω".

1 σχόλιο:

  1. Για ενημέρωσε δήμαρχε για την ενοικίαση μεγάλου κτηρίου με υψηλό ενοίκιο για την μεταστέγαση υπηρεσιών ενώ υπάρχουν μεγάλα κτήρια που ρημάζουν εκτός Αριδαίας που μπορούν να στεγάσουν τσάμπα πολλές υπηρεσίες,την ίδια ώρα που πολίτες στερούνται λόγο έλλειψης δήθεν χρημάτων ακόμη και μία αλλαγή λάμπας και για γεωτρήσεις και άλλα δε το συζητάμε..... άραγε ενημέρωσε ο δήμαρχος για την επένδυση αυτή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News