Τρίτη 23 Φεβρουαρίου 2021

Παίρνουν αποστάσεις από τον Χρ. Μπάτση τα μέλη της Διοίκησης των Λουτρών


ΗΧΗΡΟ ΑΔΕΙΑΣΜΑ Η ΑΠΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΩΝ ΛΟΥΤΡΩΝ, ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΙΘΙΣΤΑΙ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ

Η Έκτακτη Γενική Συνέλευση των Λουτρών, η οποία συγκλήθηκε μετά τον θόρυβο που έχει δημιουργηθεί σε σχέση με το νομοσχέδιο της Κυβέρνησης για τις ιαματικές Λουτροπόλεις, κατέδειξε την αδιέξοδη και πρόχειρη πολιτική που ακολουθεί ο Χρήστος Μπάτσης.

Ένα από τα γεγονότα που προκάλεσε πραγματική εντύπωση σε Δημοτικούς Συμβούλους και πολίτες, είναι το γεγονός ότι δεν παρέστη ούτε ένα από τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου των Λουτρών, εκτός φυσικά από Πρόεδρο (Μπάτση), Αντιπρόεδρο (Λιούγα) και μέλος (Τ. Θεοδωρίδη) οι οποίοι είναι Δημοτικοί Σύμβουλοι. Τα υπόλοιπα μέλη απουσίαζαν από μια τόσο σημαντική Συνεδρίαση. Απών ακόμα και ο Διευθύνων Σύμβουλος της επιχείρησης.

Αυτό ίσως είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει και δεν αποκλείεται με αυτόν τον τρόπο να θέλησαν να στείλουν μήνυμα στον κ. Μπάτση για τον τρόπο που διαχειρίζεται τη Διοίκηση μιας τόσο σημαντικής Λουτρόπολης. Πως αλλιώς να εξηγηθεί αυτή η απουσία, όταν πρόκειται στην πλειοψηφία τους για πρόσωπα που έχουν επιλεγεί από τον ίδιο τον κ. Μπάτση και είναι κάτοικοι του Λουτρακίου; Δεν θέλουν να αναλάβουν ενδεχόμενες ευθύνες σε περίπτωση που οι χειρισμοί του αποβούν μοιραίοι; Δεν εμπιστεύονται τους χειρισμούς του;

Σε κάθε περίπτωση, η απουσία τους ήταν ένα ηχηρό άδειασμα στον ίδιο προσωπικά.

1 σχόλιο:

  1. Μήπως και η παρουσία της κυρίας Πασόης και του κυρίου Μοσχάκη οι οποίοι εκπροσωπούν 100 επιχειρήσεις στο Λουτράκι μεταφράζεται σαν αδιαφορία ή αντίσταση στον κύριο Μπάτση;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News