Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου 2021

Έλεγχος για πιθανές ζημιές σε "μάτια" ποικιλιών κερασιάς σε κτήματα της ανατολικής Αλμωπίας


Του Βασίλειου Παγώνη, Γεωπόνου ΑΠΘ

Μετά την επέλαση της κακοκαιρίας "Μήδεια", πραγματοποιήσαμε έλεγχο σε διάφορες ποικιλίες κερασιάς σε κτήματα της περιοχής ανατολικής Αλμωπίας του Ν. Πέλλας ώστε να έχουμε μια εικόνα για την τωρινή κατάσταση.

Τα δείγματα είναι τυχαιοποιημένα μελετώντας όσο το δυνατό δείγματα από διαφορετικές περιοχές και παρουσιάζοντας τα μέσα δείγματα.

Τα αποτελέσματα μαρτυρούν ότι ευτυχώς δεν υπήρξαν ζημίες ιδιαίτερες. οι οφθαλμοί διατήρησαν τη ζωτικότητα τους. Η έρευνα έγινε στις 17-18 Φεβρουαρίου. Παρακάτω παρουσιάζεται φωτογραφικό υλικό που δείχνει την κατάσταση στα μάτια:









ΠΑΓΩΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

ΓΕΩΠΟΝΟΣ Α.Π.Θ.

email: vasilispag.600@gmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News