Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου 2021

Δ. Μπίνος: «Η υφαρπαγή των Λουτρών θα είναι η ταφόπλακα της ανάπτυξης της περιοχής μας» (ΒΙΝΤΕΟ)


Παρακολουθήστε την τοποθέτηση του πρώην Δημάρχου και επικεφαλής του συνδυασμού «Η Αλμωπία της Καρδιάς μας» Δημήτρη Μπίνου στην Έκτακτη Γενική Συνέλευση των Λουτρών: 

.

16 σχόλια:

  1. Και α και ου
    Τα Λουτρα χαθηκανε
    Με κυβερνηση και δημαρχο ΝουΔου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ναι αλλα ο φύλακας των Λουτρών συριζαίος ειναι....ωωωχχ στην εφερα

      Διαγραφή
    2. Δεν το ήξερα. Και ένα ψάρι μπαίνοντας αριστερά κάτω από τη γέφυρα έμαθα ότι είναι συριζαίικο. ΑΛΛΑ....
      Και α και ου
      Τα Λουτρα χαθηκανε
      Με κυβερνηση και δημαρχο ΝουΔου
      Όχι από το ψάρι, χάνε.

      Διαγραφή
    3. πάλι ΝΔ και πάντα ΝΔ, εσυ Κουφοντίνα στο υπόγειο, βουλή δεν ξαναβλέπεις ουτε Δήμο φυσικά κλάψε δεν σε λυπάτε κανείς σκουπίδι του συριζα.

      Διαγραφή
  2. Όσο ποιο γρήγορα τα πάρουν επενδυτές τόσο ποιο γρήγορα θα έρθει ανάπτυξη Κύριε μπινο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. συμφωνω και επιτελους θα δουμε αναπτυξη και επιτελους θ ασχοληθουν οι προυχοντες με τα αλλα θεματα της Αλμωπιας.

      Διαγραφή
  3. Την ανάπτυξη την φέρνουν ιδιωτικά κεφάλαια κ όχι συμβάσεις κ διορισμοί. Μεγάλη ανησυχία έχουν επειδή δεν θα μπορούν να μπουν πρόεδροι κ διοικητικό συμβούλιο της επιχείρησης! Επειδή δεν θα μπορούν να εξυπηρετήσουν με συμβάσεις εργασίας τους ψηφοφόρους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πόσο χειρότερα να γινουν...? Εχουν πιασει πατο! Τι καταλαβαμε τόσα χρονια... Στα λουτρα εδω και χρονια δεν εχει γινει κατι στης ειδη υπαρχουσες εγκαταστασεις. Που ειναι ερείπια.βεβαια αν και δεν ψήφησα Μπινο οφείλω να ομολογήσω οτι εκανε καποια εργα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. έτσι όπως λειτουργούν τώρα...τρώνε ψωμί πολλοί κάτοικοι της Αλμωπίας.Ένας ιδιώτης θα προσλάβει λίγους και όχι απαραίτητα κάτοικους Αλμωπίας ή Πέλλας...Το σκέφτεστε ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μακάρι να γίνει αυτό ,μήπως και μπορέσουμε να συνεννοηθούμε με κανένα υπάλληλο, γιατί νομιζω οτι μιλάνε αλλη γλώσσα.

      Διαγραφή
    2. Ίσως φέρει από Αθήνα κόσμο έχεις δίκιο

      Διαγραφή
  6. Πολλοί δεν ξέρουν ότι :
    1ον Τα Λουτρά τα τελευταία 10-15 χρόνια έχουν κάνει άλμα και είναι σημαντικός προορισμός ενώ παλαιότερα ήταν άγνωστος προορισμός.
    2ον. Πολλοί κάτοικοι της Αλμωπίας δεν ξέρουν ότι στα Λουτρά κινούνται τα μισά χρήματα από όσα έχει όλη η Αλμωπία.Αυτό είναι επίσημο και φαίνεται με νούμερα.
    3ον. Πολλοί Δήμοι θα ήθελαν να έχουν τέτοια δημ επιχείρηση στα όρια τους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Προφανώς, υπερβολή τέτοιες δηλώσεις. Η Frapport στην αεροπορία, οι Κινέζοι στο λιμάνι Πειραιά, οι ιδιωτικές επιχειρήσεις στην ενέργεια (ΔΕΗ), η COSMΟΤΕ στον ΟΤΕ, οι αναρίθμητες ιδιωτικές επιχειρήσεις και πρωτοβουλίες δεν επιφέρουν την "ταφόπλακα" στην τοπική ανάπτυξη. Τουναντίον, εξυγιαίνουν το δημόσιο λειτουργικό επιχειρηματικό καρκίνωμα. Απόδειξη, λαμπρή, τα δεκάδες ιδιωτικά ξενοδοχεία στην περιοχή των Λουτρών.Δεν είναι του δημοτικά ξενοδοχεία όλα αυτά κύριε Μπίνο. Είμαστε μάρτυρες δημοτικών κτιρίων ερειπίων στην περιοχή, ή πετροκτίστων οικοδομημάτων, αλλά κλειστών,κενών, ανεκμετάλλευτων! Μιά κακκίστη δημοτική επιχείρηση έφθασε στο τέλος της, αδυνατώντας να ανταπεξέλθη στις απαιτήσεις του συγχρόνου ανταγωνισμού και αναπτύξεως. Μην λησμονείτε ότι, τόσο το καφεστιατόριο, όσον και τη καφετέρια της πισίνας σε ιδιώτες τα δίδει η εκάστοτε δημοτική αρχή. Υπήρξε ταφόπλακα ή κέρδος;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ένας ιδιώτης προφανώς κ θα επένδυσει χρήματα, θα προσλάβει προσωπικό που πληρεί τα στάνταρ που θα θέσει κ θα βγάλει κέρδος μεγαλύτερο από αυτά που βγάζει ο Δήμος. Ο καημός μας είναι αν θα μπούμε με σύμβαση στα λουτρά, αν θα πληρώσουμε είσοδο κ αν με κάποια απευθείας ανάθεση θα πάρουμε δουλειά από τον Δήμο! Ο Δήμος δεν είναι επιχειρηματίας κ δεν πρόκειται ποτέ να καταφέρει αυτά που μπορεί να κάνει ένας ιδιώτης γιατί πολύ απλά όλα γίνονται με γνώμονα τις ΨΗΦΟΥΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Οπως τα λουτρα φυγαν απο το λουτρακι ετση τωρα θα φυγουν και απο τον δημο.... Κατι ξερουν αυτα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News