Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου 2020

Άδωνις για Ακρίτα: «Χυδαίο ότι πούλαγε αντιμνημόνιο και είχε αποκούμπι διαμερίσματα στο Λονδίνο»


Κριτική στη δημοσιογράφο Ελενα Ακρίτα ασκεί, με ανάρτησή του στα social media, ο Αδωνις Γεωργιάδης.

Ο κ. Γεωργιάδης σχολίασε τα όσα δήλωσε η κ. Ακρίτα μετά την παραίτησή της από την εφημερίδα «Τα Νέα», αναφορικά με την επιλογή της να αγοράσει δύο διαμερίσματα στο Λονδίνο.

Η ανάρτηση του Αδωνι Γεωργιάδη:

«Το πρόβλημα με τα «δύο διαμερισματάκια στο Λονδίνο για αποκούμπι» δεν είναι ο πλούτος. Δικά της λεφτά, άξια δουλεμένα τα κάνει ό,τι θέλει, αλλά ότι όταν πούλαγε αντιμνημόνιο, «υπερήφανα» όχι, «το νόμισμα δεν είναι φετίχ» κλπ εκείνη θα είχε αποκούμπι ενώ όλοι εμείς όχι. Χυδαίο!».

5 σχόλια:

  1. κακως ασχοληστε με τη κυρια νιωθει μοναξια και γουσταρει να ειναι στο προσκηνειο η κακια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τελικά πόσα λαμόγια,πόσους υποκριτές και πόσους απατεώνες έχει αυτό το κράτος;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αιντε βρε κολοτουμπα της δεξαρας. Κοιτα το παρελθον σου πρωτα και αυτα που ελεγες οταν ησουν στο λαος του Καρατζαφερη. Αυτος που εβριζε την ΝΔ εγινε αντιπροεδρος της. Και την μανα σου θα πουλησεις για εξουσια και λεφτα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καρέκλα φιλάρα, καρέκλα και λεφτά. Ταιριάζουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News