Πέμπτη 26 Νοεμβρίου 2020

Φαινόμενα συνωστισμού στη λαϊκή αγορά της Αριδαίας - Αυστηρότερους ελέγχους και τήρηση των μέτρων ζητά ο Στ. Αβραμίκας


Την αγωνία του εκφράζει ο Δημοτικό Σύμβουλος του συνδυασμού "Η Αλμωπία της Καρδιάς μας" Στέφανος Αβραμίκας, για τον τρόπο με τον οποίο λειτούργησε σήμερα Πέμπτη η λαϊκή αγορά της Αριδαίας, όπου παρατηρήθηκαν φαινόμενα συνωστισμού.

Ο κ. Αβραμίκας ζητά να αυξηθούν τα μέτρα και να αυστηροποιηθούν οι έλεγχοι από τις αρμόδιες υπηρεσίες σύμφωνα με τις οδηγίες της Πολιτικής Προστασίας και καλεί το Δήμο Αλμωπίας να αναλάβει πρωτοβουλίες πριν θρηνήσουμε κι άλλα θύματα. Όπως δηλώνει, τη στιγμή που φεύγουν συμπολίτες μας από τη ζωή, δεν είναι δυνατόν να παρατηρούνται φαινόμενα συνωστισμού εν καιρώ πανδημίας covid-19.

Τέλος, ο κ. Αβραμίκας εξέφρασε τα συλλυπητήριά του στις οικογένειες που θρηνούν τους δικούς τους ανθρώπους και καλή δύναμη στους συμπολίτες μας που δοκιμάζονται, ώστε να μη θρηνήσουμε άλλα θύματα.

8 σχόλια:

  1. Δυστυχώς το δάπεδο ειναι ψηλα για τους δημοτες. Βόλτες κανουν ολοι όπου βρουν. Το απογευμα βήχοντας, κλαν...ντας και καπνιζοντας γελάνε και λένε ότι όλα ψεματα είναι. Και εκεινη η μάσκα που φοράνε μερικοί από την εποχη του πρώτου λοκ νταουν . Α ρε Αλμωπία νταουν, απ τα ίδια τόσα χρονια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλα αυτοι ειναι ανεγκεφαλοι, ποιος ειναι υπευθηνος για να μην γινονται αυτα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Απορω γιατι να λειτουργει η λαικη κλειστε την δεν θα πεινασουν αν δεν πουλησουν 2 παζαρια ελεος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το ότι μπορεί μια οικογένεια να ζει μόνο με αυτήν την λαϊκή το σκέφτηκες; Η μήπως έχεις σούπερ μάρκετ και σε συμφέρει;;

      Διαγραφή
    2. εσυ 3.36 εχεις σκεφτει πως ενας μαγαζατορας καταστρεφετε μερα με την ημερα; και οχι βλάκα δεν ειμαι ο Μασούτης η ο Γαλαξίας ειμαι απλος επαγγελματιας που αρχισα να πνιγομαι, ακουσες βλάκα;

      Διαγραφή
  4. Λειπαμε πραγματικα κ.Αβραμικα για τη θεση που παιρνετε......ειμαι ατομο που ζω και μεγαλωνω τα παιδια μου απο αυτη την δουλεια με ολες τις δυσκολιες του επακγελματος και οριομαι πραγματικα με ολα αυτα.θα ηθελα να ερθετε στη λαικη μιας και δεν σας ειδε κανεις και να μας δειξετε τον συνιστισμο......εγω και οι συναδελφοι μου παντως ακομη τον ψαχνουμε!!!!πραγματικα λυπαμαι........

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News