Δευτέρα 23 Νοεμβρίου 2020

Μαρτίνα Ζιάκα: «Ο κ. Μπάτσης και οι συνεργάτες του πορεύονται χωρίς κανένα σχέδιο και στο θέμα της πανδημίας»


Θα ήθελα να εκφράσω τα θερμά μου συλλυπητήρια στις οικογένειες που θρηνούν τους δικούς τους ανθρώπους, οι οποίοι χάθηκαν τόσο άδικα από τον κορονοϊό. Ιδιαίτερα θα ήθελα να εκφράσω τα συλλυπητήριά μου στην οικογένεια του συναδέλφου αυτοδιοικητικού, Προέδρου της Τ.Κ. Θηριόπετρας Γιάννη Ουργαντζόγλου, με τον οποίο καθίσαμε στα ίδια έδρανα κατά την προηγούμενη δημοτική περίοδο.

Δυστυχώς, τα χειρότερα είναι εδώ και τα ζούμε καθημερινά. Άνθρωποι υποφέρουν διασωληνωμένοι, ενώ οι πιο άτυχοι χάνουν τη ζωή τους χωρίς να μπορούν οι δικοί τους άνθρωποι να τους αποχαιρετήσουν.

Όλο αυτό το διάστημα που η πανδημία έχει ξεφύγει στην περιοχή μας, έχει φανεί με τον χειρότερο τρόπο η δυστοκία της Δημοτικής Αρχής του Χρήστου Μπάτση να διαχειριστεί οτιδήποτε, από το πιο απλό μέχρι το πιο περίπλοκο. Θα περίμενα από τον Δήμαρχο και τους συνεργάτες του μεγαλύτερη κινητοποίηση, ώστε να μην φτάσουμε ως εδώ. Δυστυχώς όμως δεν είδα να γίνονται ενέργειες προς τη σωστή κατεύθυνση.

Ο κ. Μπάτσης και οι συνεργάτες του πορεύονται από την πρώτη στιγμή χωρίς κανένα σχέδιο. Αναρωτιέμαι, έχει την παραμικρή επικοινωνία με τα κέντρα που λαμβάνουν τις αποφάσεις; Αν κρίνω από τα αποτελέσματα, μάλλον η Αλμωπία είναι για άλλη μια φορά παραγκωνισμένη. Τη στιγμή που άλλοι Δήμοι παίρνουν πρωτοβουλίες για δωρεάν τεστ στους πολίτες και άλλα μέτρα για την αναχαίτιση της εξάπλωσης του ιού, ο Δήμος Αλμωπίας παραμένει ουραγός. Καμία πρόνοια, καμία ενίσχυση των δομών υγείας της περιοχής μας, κανένα ενδιαφέρον για τον συμπολίτη που περνά δύσκολα, είτε λόγω της υγειονομικής κρίσης, είτε λόγω της δύσκολης οικονομικής πραγματικότητας.

Απογοήτευση για όλους εμάς που πιστέψαμε ότι μπορεί να διοικήσει τον Δήμο Αλμωπίας. Αντί να προχωρήσει η Δημοτική Αρχή σε απολυμάνσεις, η μόνη μέριμνα ήταν να κλείσουν τον πεζόδρομο με ζαρντινιέρες και να προκαλέσουν ακόμα μεγαλύτερα προβλήματα στην ήδη διαλυμένη τοπική οικονομία.

Απογοήτευση. Ελπίζω και εύχομαι να υπάρξει αλλαγή πλεύσης, γιατί ο τόπος μας έχει πάει ήδη πολλά χρόνια πίσω.

Μαρτίνα Ζιάκα - Βαλιανάτου

πρ. Δημοτική Σύμβουλος Αλμωπίας

19 σχόλια:

  1. για αλλη μια φορα η μαρτινα λεει τα πραγματα με το ονομα τους. σωστοτατη. καντε καμια απολυμανση εκει στον δημο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΕΣ ΤΑ ΡΕ ΜΑΡΤΙΝΑ
    ΟΧΙ ΟΤΙ ΑΚΟΥΕΙ ΚΑΝΕΙΣ
    ΑΛΛΑ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΛΗΘΕΙΣ
    ΚΑΤΩΤΕΡΟΙ ΤΩΝ ΠΕΡΙΣΤΑΣΕΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Υποψήφια δημοτική σύμβουλος με τον συνδυασμό του νυν δημάρχου αν δεν απατώμαι. Η ανακοίνωση της τότε έχει διπλή βαρύτητα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ετσι φιλε. αρχισαν και οι δικοι του να του λενε οτι κατι δεν παει καλα. αλλα δεν καταλαβαινει τιποτα.

      Διαγραφή
  4. Αν και δεν σε εχω ψηφισει ποτε συμφωνω σε αυτα που λες. πρεπει να δουνε πιο σοβαρα αυτο το θεμα. τα εχουν κανει θαλασσα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. το πρόβλημα με τον Μπάτση δεν είναι ότι δεν ξέρει... Το πρόβλημα είναι πως δεν θέλει να μάθει......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Άρχοντας ο Χρηστάρας!
    70% πήρε΄. Μην κάνετε τώρα ότι δεν ξέρατε.
    Έτσι γίδια;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. αν γινουν εκλογες αυριο ουτε 10% δεν θα παρει σκετη απογοητευση ειναι

      Διαγραφή
    2. κ εδω πετιεσε σαν π..τσα 8.14; πάλι με τα ζωάκια τάχεις; αλλωστε τα γίδια ειναι τα ποιο ακακα ζωακια δεν ειναι αλιγάτορες οπως οι φιλοι σου ο Κουφοντίνας και ο Γιωτοπουλος

      Διαγραφή
  7. Αν και γυναικα η Μαρτίνα, έχει αρ...δια. Ο Μπάτσης τραγικά και εγκληματικά απών. Με το χαζό του το μυαλό κλείνει το μάτι στον ιό. Αλλιώς πως εξηγείται η τόσο μεγάλη μετάδοση στο χωριό του; Αντε αλλού δε βλέπει.... στο χωριό του; Πεθαίνει κόσμος άδικα. Και αυτοί είναι τραγικά αλλού!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. δήμαρχο ψηφίσαμε παιδιά, όχι επιδημιολογο. Η κριτική καλή είναι αλλά να ξέρουμε και πότε και γιατί την κανουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πανδημία Ισπανικής γρίπης 1918!!!

      "Ενδιαφέρον παρουσιάζει η απόφαση του τότε δημάρχου Αθηναίων Σπύρου Πάτση να συστήσει σε κάθε συνοικία επιτροπή από έναν γιατρό και τρεις πολίτες για την πρόταση μέτρων για τη συνοικία."

      Ελλάδα 100 χρόνια πριν, εν τω μέσω του πολέμου! Η διαφορά στην ποιότητα των ανθρώπων κάνει τη διαφορά. Βλέπεις ο Πάτσης δεν ήταν Μπάτσης!!!

      Διαγραφή
  9. Μπέργκαμο μας καταντήσανε οι άσχετοι. Η μια (πρωην γενικη γραμματεας) ανεβαζει ανοησίες στο fb όλο χαρά. Ο δήμαρχος δεν εμφανίζεται πουθενά. Και όταν λέμε δεν εμφανίζεται πουθενά δεν εννοούμε σε τραπέζια φίλων. Δεν εμφανίζεται στο καθήκον. Να προτείνει λύσεις. Να βοηθήσει στα μέτρα. Να προσπαθήσει να κινητοποιήσει δυνάμεις. Να δώσει κουράγιο εστω στον κοσμο. Άνοιξε αρον-άρον τη βλακεια που έκανε στον πεζόδρομο (επιτέλους), υποχώρησε άτακτα στα εύλογα αιτήματα της αντιπολίτευσης για τη δημοσιοτητα των δημοτικών συμβουλίων και γενικά προσπαθεί πίσω από ένοχες υποχωρήσεις να κρύψει τις τεραστιες ευθύνες του. Η τίμια στάση μπρος στην εκατόμβη των νεκρών είναι η συγνώμη του τουλάχιστον για την τραγική του απουσία. Όσο για τα σαΐνια τους αντιδημάρχους και τους συνεργάτες του, αυτοί κι αν έχουν εξαφανιστεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Αυτό πάλι με τον πεζόδρομο είναι μεγάλη κουταμάρα με αυτήν την καραμέλα ,όλες οι σύγχρονες πόλεις έχουνε πεζόδρομους ,είτε θέλετε να καταλάβετε είτε όχι ,και γίδια είστε εσείς που θέλετε να πηγαίνετε και στην τουαλέτα με το αυτοκίνητο ,ούτε τον ψήφισα ούτε τον ξέρω.
    Η αλήθεια είναι ότι ο πεζόδρομος χρειάζεται και δίνει ζωή σε μία πόλη που είναι νοητικά προηγούμενη και όχι αγκυλωμένη στο παρελθόν!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Εδώ αντιδήμαρχοσ πήγε και έκανε γάμο παράνομα κόντρα στα μέτρα. Τρέχα γυρεύει δηλαδή. Ανίκανοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανίκανοι όμως τους ψήφισε ό κόσμος όχι πώς ή Ζιάκα είν' ικανή μήν τρελαθουμε ας δούμε πρώτα τι ιστορικό έχει Με τον Δήμο και μετά ας μιλάει που τον έχει βάλει τόν Δήμο και αυτή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ο ΠΕΖΟΔΡΟΜΟΣ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Μαρτίνα ,σ 'αγαπαμε ψιχούλα μου !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Δεν μένω πια εκεί αλλά ειλικρινά πως μπορείτε να ψηφίζετε έναν άνθρωπο που δεν έχει σπουδάσει σε τέτοια νευραλγική θέση?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News