Τρίτη 24 Νοεμβρίου 2020

Ο Τσουβέλας πήρε κούρσα τον Κυριάκο Μητσοτάκη (ΒΙΝΤΕΟ)


Τα 'χασε ο Αλέξανδρος Τσουβέλας όταν στο ταξί του μπήκε ο ανιψιός του Κυριάκου Μητσοτάκη, που έχει το ίδιο όνομα και τον φωνάζουν Κούλη!

Πόσες πιθανότητες υπάρχουν; Και όμως...

Στην εκπομπή «Ταξί» του ΑΝΤ1, ο Αλέξανδρος Τσουβέλας υποδέχθηκε δύο παίκτες και έμεινε «κάγκελο» όταν έμαθε ότι ο ένας από τους δύο λέγεται Κυριάκος Μητσοτάκης!

Ο παίκτης στην αρχή δεν είπε ολόκληρο το όνομά του, τελικά, όμως, το αποκάλυψε, όπως, επίσης, αποκάλυψε και το κυριότερο: Ότι... είναι ανιψιός του πρωθυπουργού και μάλιστα, όλοι τον φωνάζουν Κούλη!

«Έχω σχέση με την οικογένεια», είπε ο παίκτης. «Δηλαδή τι σχέση έχεις;», τον ρώτησε ο παρουσιαστής και εκείνος απάντησε: «Είναι θείος μου»! Ο Αλέξανδρος Τσουβέλας τα 'χασε και ζήτησε αποδείξεις, τις οποίες και έλαβε.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης τού έδωσε το δίπλωμά του, το οποίο «έλεγε» την αλήθεια!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News