Τετάρτη 18 Νοεμβρίου 2020

Ραγδαίες εξελίξεις: Σφραγίζονται τα βόρεια σύνορα μετά το ρεκόρ κρουσμάτων στη Θεσσαλονίκη


Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στο μέτωπο της πανδημίας του κοροναϊού μετά το νέο αρνητικό ρεκόρ κρουσμάτων στη Θεσσαλονίκη, με την κυβέρνηση να προβαίνει στη λήψη μέτρων για τον περιορισμό διασποράς της νόσου.

Η κατάσταση στη Θεσσαλονίκη είναι πολύ άσχημη, με τον υπουργό Υγείας, Βασίλη Κικίλια, να επιβεβαιώνει πως «όλη η Βόρεια Ελλάδα βρίσκεται στο κόκκινο», λίγη ώρα μετά την ανακοίνωση του ΕΟΔΥ που έκανε λόγο για 905 νέα κρούσματα το τελευταίο 24ωρο στη συμπρωτεύουσα.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του MEGA, τις τελευταίες ώρες υπάρχουν συνεχείς συσκέψεις κυβερνητικού κλιμακίου και λοιμωξιολόγων προκειμένου να φρενάρουν το κύμα του κοροναϊού.

Στο πλαίσιο αυτό, όπως αναφέρουν οι ίδιες πηγές, η κυβέρνηση οδηγείται στη λήψη νέων έκτακτων μέτρων, ένα από τα οποία είναι το κλείσιμο όλων των χερσαίων συνόρων στη Βόρεια Ελλάδα.

Ενδεχομένως, μάλιστα, τις επόμενες ώρες να ανακοινωθούν κι άλλοι πιο αυστηροί περιορισμοί, κυρίως σε ό,τι αφορά στην κινητικότητα των πολιτών, με την κατάσταση να χαρακτηρίζεται οριακή.

Πηγή: in.gr

6 σχόλια:

  1. Φταίνε οι πολίτες,γιατί δεν πήραν μέτρα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ποιοι πολίτες φταίνε βρε προβατο;ας πανε να κανουν πιο πολλά τεστ, ιδίως όσοι εκαναν το ατιγριπικο εμβολιο, αυτοι θα ειναι σίγουρα θετικοί αλλα αυτο δε τους το λενε...πως αν έχεις κανει το αντιγριπικο σε βγαζει θετικο!!

      Διαγραφή
  2. Γεια σου Κούλαρε Θεέ!
    Είσαι τεράστιος. Σε πάω με χίλια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. επιτελους το κατάλαβες;, μοναδικός και προ πάντων ο καταστροφέας των συριζοκατσαπλιάδων.

      Διαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News