Δευτέρα 30 Νοεμβρίου 2020

Κατακλέβουν ανενόχλητοι μαγαζιά της Αριδαίας


Ανενόχλητοι δρούνε πλέον κλέφτες και οι παραβατικοί στην πόλη της Αριδαίας. Εν μέσω lockdown, όπου τα πάντα είναι κλειστά, βρίσκουν ευκαιρία και ανοίγουν μαγαζιά, αρπάζοντας ότι μπορεί να βάλει ανθρώπινος νους.

Τελευταίο παράδειγμα, η διάρρηξη σε κατάστημα με ναργιλέδες, όπου σήκωσαν ότι βρήκαν και έφυγαν ανενόχλητοι. Ανάλογο περιστατικό σημειώθηκε και σε κάβα ποτών. Οι δράστες είναι γνωστοί στις αρχές, σε κάποιες περιπτώσεις συλλαμβάνονται, αλλά αφήνονται ελεύθεροι.

Αναρωτιόμαστε, ποια είναι η ασφάλεια που παρέχει η αστυνομία και γενικότερα η πολιτεία στους πολίτες; Θα πρέπει να γίνουν τα χειρότερα για να δράσουν; Τι περιμένουν άραγε;

Δυστυχώς, όπως λένε συμπολίτες μας που έχουν πληγεί από τέτοιου είδους περιστατικά, η κατάσταση τείνει να γίνει γκέτο.

20 σχόλια:

  1. τσιγγανοι υπάνθρωποι κλεψαν κ ενα μαγαζί με ποτά και τα βρηκαν ολα τα μπουκάλια αδεια στα τσαντιρια τους, αποτέλεσμα ΤΙΠΟΤΑ, κανεις δεν τους κάνει μυνηση γιατι ξερουν δεν θαχει αποτέλεσμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. και φυσικα το ξερουν αυτο και κανουν οτι θελουν, καταρα για τον κοσμο.

      Διαγραφή
  2. ΟΛΟΙ ΝΥΧΤΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΚΑΙ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΟΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ, ΠΛΗΓΗ ΓΙΑ ΤΗ ΧΩΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μη λετε πολλα γιατι θα σας κανουν ντα οι συριζαιοι, να σε λιγο ο πρωην θα απαντησει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. στης συγκεντρωσεις τους αυτους μαζευαν οι καρανικες, εχουν αγαπη για τους υπανθρωπους

      Διαγραφή
  4. κατα τ αλλα αυτοι οι εγκληματικοι ασχημομουρηδες υπανθρωποι πλασαροντε σαν "ευπαθεις κοινωνικη ομαδα"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΣΑΣ, ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΓΡΑΜΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΣΤΥΝΟΜΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΙΛΑΝΕ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑΛΙΔΙΚΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ, Α ΡΕ ΑΔΟΛΦΕ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. θα πάρουμε την ασφάλεια μας στα χέρια μας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Η αρμοδιότητα για την προστασία της περιουσίας του κοσμάκη ανήκει στην αστυνομία. Η δημοτική αρχή να ζητήσει να εφαρμοστούν οι νόμοι Το θέλει?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. χέστηκε η δημ αρχή, αυτοι τον κώλο τους δεν μπορούν να σκουπήσουνε.

      Διαγραφή
  8. Με ή χωρίς lockdown δρουν ανενόχλητοι οι ίδιοι.για αυτούς δεν υπάρχουν ούτε αρχές ουτε νομος κ χρόνια τωρα έχουμε καταλάβει πως ούτε και θα υπάρξουν..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. για οσους μιλανε για αντιρατσισμους και αηδιες, πως εξηγειται το γεγονος οτι οι ρομα η τσιγγανοι η γυφτοι ηρθαν στα βαλκανια απο το Πακισταν πριν 700 χρονια και αξακολοθυθουν να επιλεγουν το περιθωριο δεν διακρινονται σε κανενα τομεα κοινωνικης ζωης και ρεπουν στην εγκληματικοτητα; Μηπως τελικα ειναι κατι χαλασμενο στη ρατσα αυτου του λαου και δεν επιδεχεται βελτιωσης;Σε τελικη αναλυση μηπως το θεμα της παραβατικοτητας και της κοινονικης καθυστερισης των ρομα ειναι καθαρα γονιδιακο και προκειται για ενα πληθυσμο "καμμενο" γονιδιακα ανικανο για οτιδηποτε αξιολογο και δημιουργικο περαν απ το τραγουδι;και γιατι δεχομαστε οτι οι ρατσες των σκυλιων και των γατιων εχουν συγκεκριμενα χαρακτηριστικα και οχι οι ρατσες των ανθρωπων;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. "ΜΩΣΑΙΚΟΣ ΝΟΜΟΣ" ΘΑ ΒΟΗΘΟΥΣΕ ΠΙΣΤΕΥΩ ΑΡΚΕΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Νγροπη και στον Δήμο Αλμωπίας και στην Αστυνομία καμία απολύτως ενέργεια εύχομαι η επόμενη φορά να μην είναι στα σπίτια τους....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Τις μάσκες σας μη ξεχάσετε....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Μη στεναχωριέστε οι αστυνομικοι θα μπορούσαν να κάνουν καλύτερη αστυνόμευση αλλά λόγω εντοπιότητα είναι απασχολημένοι από τις δουλειές στα χωράφια τους. Και φυσικά το πρώτο τους επάγγελμα δηλαδή του αστυνομικού το αφήνουν στην άκρη και οι πολίτες πρέπει να τα βγάζουν πέρα μόνοι τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. την ειπες τη μαλακια σου αλλα ο μαλακας μαλακια θα πει.

      Διαγραφή
    2. Γιατί θίχτηκες??
      Μήπως είσαι απο αυτούς??
      Αφού ο κόσμος έχει μάτια και βλέπει.
      Μακάρι να δούλευαν και στην αστυνομία με την μισή όρεξη που πάνε στα χωράφια τούς ή στις άλλες έξω σχολικές ασχολίες τους.
      Θα είχαν λυθεί πάρα πολλά προβλήματα.

      Διαγραφή
  14. αυτη η ρατσα ειναι οτι χειροτερο υπαρχει στον κοσμο, μονο οι συριζαιοι τους αγαπανε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ένας ήταν ο μεγάλος.... Που είσαι Γιώργη!!!! Θα τους εξαφάνιζε σε μια νύχτα μέσα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News