Πέμπτη 8 Οκτωβρίου 2020

Αλμωπία: Η Δημοτική Αρχή του Facebook, των αποκλεισμών και της εσωστρέφειας


Σε Δημοτική Αρχή του Facebook έχει εξελιχθεί η Δημοτική Αρχή του Χρήστου Μπάτση. Πλέον οι περισσότεροι Αντιδήμαρχοι, αλλά και ο ίδιος ο κ. Μπάτσης, έχουν καταργήσει την επίσημη ενημέρωση μέσω δελτίων τύπου που δημοσιεύονται χωρίς κανένα κόστος από το σύνολο των τοπικών μέσων ενημέρωσης και έχουν καταφύγει στα προφίλ τους στο Facebook.

Απ' ότι φαίνεται ακόμα και σε αυτό κάνουν πράξη αυτό για το οποίο τους κατακρίνει η τοπική κοινωνία: Ότι τους ενδιαφέρουν μόνο οι φίλοι τους.

Είναι ενδεικτικό το παράδειγμα, ότι ακόμα και για τη λαϊκή αγορά της Αριδαίας η οποία λειτουργεί με έκτακτα μέτρα, ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος κ. Χατζηγιαννίδης απαξίωσε να στείλει την παραμικρή ανακοίνωση, αντίθετα με όλους τους συναδέλφους του από άλλους Δήμους, με αποτέλεσμα να μην υπάρξει η παραμικρή ενημέρωση. Παράλληλα, οι δηλώσεις του κ. Μπάτση γίνονται πλέον μόνο μέσω Facebook.

Η απαξίωση των θεσμών σε όλο της το μεγαλείο, με μια Δημοτική Αρχή που έχει απογοητεύσει ακόμα και τους πιο ένθερμους υποστηρικτές της και έχει επιβάλλει τους δικούς της όρους στη Διοίκηση με μόνη κατεύθυνση την απομόνωση και την εσωστρέφεια που γύρνα το Δήμο μας πολλά χρόνια πίσω. Δεν είναι τυχαίο, που ένα χρόνο τώρα δεν έχει εξασφαλίσει ούτε ένα ευρώ χρηματοδότηση πέρα από τις πάγιες χρηματοδοτήσεις που λαμβάνουν όλοι οι Δήμοι. Ποιο κέντρο λήψης των αποφάσεων θα ασχοληθεί με μια Δημοτική Αρχή που δεν διεκδικεί και ασχολείται μόνο με τα έτοιμα;

1 σχόλιο:

  1. Έκανε την αρχή ο μπινος τώρα όλοι μάθαινε τα φεης μπουκ σοβαρευτείτε γιατί θα έχετε την τύχη του μπινου

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News