Τρίτη 20 Οκτωβρίου 2020

Καθαρισμός των ποταμιών στο εσωτερικό του πολεοδομικού ιστού της Έδεσσας


Από την Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας

Ξεκίνησε τις ημέρες αυτές ο καθαρισμός των μικρότερων ποταμών της Έδεσσας από την Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας. Αφορά την αφαίρεση σκουπιδιών και την απομάκρυνση λάσπης και αντικειμένων που εμποδίζουν την ομαλή ροή του νερού.

Οι εργασίες του καθαρισμού γίνονται με ιδιαίτερη προσοχή, από συνεργεία της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας και με την επίβλεψη μηχανικών αλλά και ειδικού γεωτεχνικού σε θέματα αλιείας για την προστασία της περιορισμένης αλλά σημαντικής ιχθυοπανίδας που βρίσκει καταφύγιο στο δίκτυο των ποταμών.


Σύμφωνα με δήλωση του Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας κ. Δάνη Τζαμτζή, «οι εργασίες αναμένεται να ολοκληρωθούν τις προσεχείς ημέρες ενώ πρόκειται να επαναλαμβάνονται σε τακτά χρονικά διαστήματα, ώστε τα ποτάμια της πόλης να διατηρούν την φυσική ομορφιά τους».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News