Παρασκευή 23 Οκτωβρίου 2020

Ρούλα Κορομηλά: Ποζάρει με εσώρουχα και είναι κούκλα στα 62 (ΦΩΤΟ)


Η Ρούλα Κορομηλά έχει μια μεγάλη τηλεοπτική θητεία και έχει κάνει πολλές εκπομπές με μεγάλη επιτυχία στους πίνακες τηλεθέασης! Και μπορεί η Ρούλα να μην κάνει τηλεόραση εδώ και λίγα χρόνια, αλλά είναι ενεργή στο instagram με το οποίο επικοινωνεί με τους θαυμαστές και τους διαδικτυακούς της φίλους!

Η Ρούλα είναι στην καλύτερη φάση της και δείχνει να περνάει καλά έχοντας στο πλευρό της τους δικούς της ανθρώπους αλλά και αγαπημένους φίλους.

Η παρουσιάστρια, αγαπά να μοιράζεται μαζί μας φωτογραφίες της στο instagram και αυτή τη φορά, πόζαρε με μαύρα εσώρουχα και ένα μακρύ λεοπάρ κιμονό! Οι σέξι φωτογραφίες της παρουσιάστριας, ενθουσίασαν τους διαδικτυακούς φίλους που δεν σταμάτησαν να της κάνουν όμορφα σχόλια!

“Όταν μου χαρίζω την καλύτερη διάθεση, αυτή δρα θετικά, αποτελεσματικά και όλα αλλάζουν και μεταμορφώνονται”, έγραψε η Ρούλα κάτω από τις φωτογραφίες της.






 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News