Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου 2020

Συνεχίζονται οι αθρόες προσλήψεις διμήνων στα Λουτρά

Επειδή «από τάξιμο σπίτι δεν χάλασε»

Συνεχίζει ακάθεκτος τις αθρόες προσλήψεις διμήνων στα Λουτρά ο Δήμαρχος Αλμωπίας και Πρόεδρος της επιχείρησης Χρήστος Μπάτσης.

Ναι, είναι ο ίδιος άνθρωπος που προεκλογικά κατηγορούσε τα δίμηνα και έθεσε ως όρους για την πρόσληψη προσωπικού τη γνώση ξένων γλωσσών και υπολογιστή.

Επειδή όμως «από τάξιμο σπίτι δεν χάλασε», όπως έχει δηλώσει ο ίδιος, οι προσλήψεις συνεχίζονται ακόμα και σήμερα που η υγειονομική κρίση έχει μειώσει αισθητά την επισκεψιμότητα…

Στην Γενική Συνέλευση ο κ. Μπάτσης κατηγορήθηκε από την αντιπολίτευση γι' αυτή του την πρακτική, ενώ τον κατηγόρησαν ακόμα και για το γεγονός ότι βάζει με δίμηνα ακόμα και παιδιά Δημοτικών του Συμβούλων.

Αναρωτιόμαστε, με την πολιτική που έχει ακολουθήσει θα μπορέσει του χρόνου να τα εγκρίνει στη Γενική Συνέλευση όλα αυτά, τη στιγμή που οι μέτοχοι έχουν δηλώσει την αντίθεσή τους στον τρόπο με τον οποίο αντιλαμβάνεται τη Διοίκηση;

4 σχόλια:

  1. Ο κετικιδης που εβαλε και την γυναικα του στον δημο γιατι δεν γραφετε;;;;; αλωνιζουν εχουν ξεφτιλισει τα παντα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Επειδή συμπαθείς ζώο,στην κυρία που αναφέρεσαι,δεν την έβαλε ο Δήμος,αλλά είναι πρόσληψη κοινωφελούς προγράμματος,που εξήγγειλε η κυβέρνηση,λόγω COVID,μέσω ΟΑΕΔ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ενοειται δημηνα.,για ασεπ ουτε λογος! Τουλαχιστων ο ασεπ ζηταει αγγλικα κατι που στα λουτρα μαλον δεν χρειαζετε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. kix.kix,kix,kix,kix,kix,to,loytraki,uelei,erga,

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News