Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου 2020

Παραβάσεις του Χρ. Μπάτση στα Λουτρά με ψευδείς υπεύθυνες δηλώσεις, κατήγγειλε ο Δ. Μπίνος (ΒΙΝΤΕΟ)

Δείτε το βίντεο

- ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΠΟΥ ΕΚΘΕΤΟΥΝ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ!
- Ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΑΤΣΗΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΕ... ΤΗΝ ΜΕΛΙΤΑ ΧΙΣΚΑΚΗ!

Εγκλωβισμένος σε προσωπικές εμπάθειες και εμμονές ο Δήμαρχος Αλμωπίας και Πρόεδρος των Λουτρών Χρήστος Μπάτσης κατάφερε κατά τη διάρκεια της χθεσινής Γενικής Συνέλευσης των Λουτρών να απομονωθεί πλήρως πολιτικά και να χάσει κάθε ευκαιρία για συναίνεση και συνεργασία.

Με μια ομιλία που στο μεγαλύτερο μέρος της κατηγορούσε με μένος τον προκάτοχό του Δημήτρη Μπίνο, προσπάθησε να κρύψει την έλλειψη έργου και την πλήρη απουσία σχεδίου και οράματος. Είναι ενδεικτικό το γεγονός, ότι ο κ. Μπάτσης δεν είπε ούτε μια λέξη για το μέλλον της επιχείρησης. Δεν αναφέρθηκε ούτε σε ένα σημείο στα μελλοντικά σχέδια της σημερινής Διοίκησης. Δεν έδωσε ούτε ένα στίγμα αισιοδοξίας και προοπτικής. Αντίθετα αναλώθηκε στο παρελθόν. Στοχοποίησε προσωπικά τον κ. Μπίνο, ξεχνώντας ότι οι δύο Αντιπρόεδροί του, ο Δημήτρης Βέσκος και ο Χρήστος Δόντσος, είναι σήμερα και δικοί του συνεργάτες. Απαξίωσε κάθε προηγούμενη προσπάθεια και εμφανίστηκε σαν ο ένας και μοναδικός που όμοιός του δεν υπάρχει. Κάτι που δυστυχώς για την επιχείρηση δεν αποτυπώνεται στην έως τώρα πορεία του.

Ο κ. Μπάτσης εμφανίστηκε για άλλη μια φορά μόνος, σε μια πολιτική μοναξιά που θα περίμενε κανείς να την εκμεταλλευτεί θετικά και να συνθέσει μέσα στη Γενική Συνέλευση. Ο μέχρι πριν λίγες μέρες συγκυβερνήτης του Νίκος Παρούτογλου, ο οποίος μάλιστα συμμετέχει με στελέχη του στη Διοίκηση των Λουτρών, πήρε την παράταξή του και έφυγε χωρίς να ψηφίσει τίποτα, δείχνοντας πόσο πολύ τον υπολογίζει. Αν δεν ήταν η αντιπολίτευση που τόσο πολύ έχει κατηγορήσει ο κ. Μπάτση, θα έμενε στην αίθουσα με την ισχνή μειοψηφία που διαθέτει.


Η μοναξιά του καταδεικνύεται και από το γεγονός ότι σε μια κορυφαία διαδικασία όπως είναι η Γενική Συνέλευση, δεν είχε να ευχαριστήσει κανέναν άλλο, κανένα συνεργάτη του, κανένα μέλος του Δ.Σ., κανέναν εργαζόμενο, παρά μόνο την Μελίτα Χισκάκη. Ένα γεγονός που στηλιτεύτηκε από τον κ. Μπίνο που του θύμισε χαρακτηριστικά πως για τη σημερινή εικόνα των Λουτρών έχει αγωνιστεί πολλές δεκαετίες η τοπική κοινωνία του Λουτρακίου, πρώην Πρόεδροι, πρώην Δήμαρχοι, άνθρωποι που συμμετείχαν στις Διοικήσεις. Ωστόσο, ο κ. Μπάτσης αρκέστηκε να ευχαριστήσει την κ. Χισκάκη.

Ο κ. Μπίνος σε μια ομιλία με έντονη συναισθηματική φόρτιση, απάντησε με επιχειρήματα στον κ. Μπάτση και αναφέρθηκε σε όσα πέτυχε η προηγούμενη Διοίκηση που τόσο ξορκίζει ο σημερινός Δήμαρχός. Προχώρησε όμως και σε μια σοβαρότατη καταγγελία για σημαντικές παραβάσεις του κ. Μπάτση σε σχέση με την έκδοση του σήματος των Λουτρών. Συγκεκριμένα, αποκάλυψε πως το σήμα των Λουτρών το πήρε χωρίς ουσιαστικά να κάνει καμία παρέμβαση. Έκανε δυο υπεύθυνες δηλώσεις, των οποίων το περιεχόμενο δεν είναι αληθές. Δηλαδή, υπέγραψε για πληρότητα πραγμάτων που δεν ισχύει. Ο κ. Μπίνος έκανε λόγο για «εύκολες υπογραφές» με μόνο στόχο τη δημιουργία εντυπώσεων, χωρίς καμία ουσία.

Δείτε το βίντεο:

18 σχόλια:

  1. Ο κ.Μπινος αναφέρθηκε και στο γεγονός ότι δεν έβαλε ποτέ δικά του άτομα. Χα χα χα χα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο ΜΠΑΤΣΗΣ ΒΑΖΕΙ ΚΟΡΕΣ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ. ΙΣΧΥΕΙ Η ΕΙΝΑΙ ΨΕΜΑΤΑ;;;;

      Διαγραφή
    2. Κυριε 9:00 το αν ισχύει ή όχι είναι ένα άλλο θέμα. Η απάντηση που έδωσα επικεντρώνεται πάνω στο επιχείρημα που έθεσε ο κύριος Μπίνος για το γεγονός που δεν έβαλε ποτέ δικά του άτομα. Δημοτικούς συμβούλους είχε και τότε. Πολλοί συγγενείς δημοτικών του συμβούλων είχαν αποκτήσει μια θέση είτε στα λουτρά είτε στη καθαριότητα. Επομένως είναι άδικο θεωρώ να μιλάμε για ψευδείς ειδήσεις όταν ο ίδιος στην ομιλία του παρουσιάζει ένα ψευδές επιχείρημα.

      Διαγραφή
    3. αυτο ειναι το ρεζουμε της υποθεσεις ρε παιδια; εδω μιλαμε για περιεργα πραγματα, αμεσα εισαγγελεας, κ εσεις πετατε την μπαλλα αλλου; οχι αλλο καρβουνο ρε μαγκες αντε παραιτηθητε ολοι

      Διαγραφή
  2. μπατση βαλε μασκα. 70 κρουσματα χθες στην πελλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. δημοτικη αρχη αποστατων και συνομοσιολογων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. με την μελιτα εχεις μεινει χρησταρα. δεν κανεις για δημαρχος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Σε ξεφλούδισαν σαν αυγό Χρήστο πάλι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Όλα τα υπέγραψε μέχρι και τα χαρτιά υγείας ο μπατσης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ο βεσκος έχει βάλει την νύφη του, την κόρη του δυο φορές σαν δεν ντρέπεστε λέω εγώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αχ ρε μπάτση τα έχεις κάνει θάλασσα.
    Που να τον φτάσεις τον μπινο.
    Σε έναν χρόνο μας έκανες να τον ψάχνουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. τραγική εικόνα και για τους δύο.Δυστυχώς ο Μπίνος κατηγορεί το ΄΄πνευματικό του παιδί '' και το αντίστροφο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ας ψάξουν μήπως βάλανε κόρες γιους υποψηφίων του στα λουτρά.αποδεδειγμενα όμως όχι αερολογίες. Ο Μπινος έβαζε προεκλογικά άτομα που δεν παρουσιάστηκαν ποτέ και δούλευαν αλλού. Υποψήφιες του. Με ντοκουμεντα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ διαβάζεις; Σηφάκη ακούς; συντροφος

      Διαγραφή
    2. ΚΑΙ Ο ΜΠΑΤΣΗΣ ΤΟ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ.ΕΙΧΕ ΜΙΑ ΓΝΩΣΤΗ ΤΟΥ ΠΟΥ ΕΝΩ ΜΠΗΚΕ ΣΤΟ ΔΗΜΟ 8 ΜΗΝΟ ΤΗΣ ΕΚΑΝΕ 2ΜΙΝΗ ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΣΤΑ ΛΟΥΤΡΑ ΕΝΩ ΔΟΥΛΕΥΕ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ. ΣΕ ΜΙΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΜΟΥ ΠΕ ΟΤΙ ΤΟΥ ΑΡΕΣΕ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΗΣ.ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ.

      Διαγραφή
    3. Δούλευε πιο πολύ από πολλούς εκεί μέσα! Εσένα πιο είναι το ζόρι σου;

      Διαγραφή
  11. Μπατση λυπαμαι πολυ πραγματικα,νονιζες οτι θα ησουν καλος στην σκακιερα αλλα μο ο με κουτοπονηρια δεν λυνονται ολα!Χρειαζεται και ο νους κατι που δυστυχώς δεν διαθέτεις!Εχεις καει πριν ακομα αρχισεις λυπαμαι που σε ψήφισα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News