Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου 2020

Δήμος Αλμωπίας: Απόφαση πρόσληψης προσωπικού - Όλα τα ονόματα

Δείτε την απόφαση

Όλα τα ονόματα:


Δείτε ΕΔΩ το έγγραφο όπως ανέβηκε στην ΔΙΑΥΓΕΙΑ

21 σχόλια:

  1. Μπρ'αβο Δήμαρχε. Δέκα τετραετίες εξασφαλισμένες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πότε την βγάλανε την προκυρηξη; σαν δεν ντρέπονται λίγο εζμχουμε μπερδευτεί πια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πως θα γινει να μπω κι εγω σε μια συγκεκριμένη οικογενεια για να με προσλαβουν στο δημο; ψαχνω για δουλειά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ο κετικιδης βολεψε και την συζυγο. συγχαρητηρια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. αυτους ψηφιζετε
      να τους χαιρεστε
      βολεψακηδες για την παρτι τους και μονο

      Διαγραφή
  5. ΑΝ ΣΕ ΛΕΝΕ ΚΕΤΙΚΙΔΗ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΟΙ ΠΟΡΤΕΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ................

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Δηλαδή, Ο Γιαννάκης Αντιδήμαρχος ισόβιος, η μαμά μόνιμη υπάλληλος του δήμου, ο μπαμπάς αντιδήμαρχος ισόβιος και τώρα η σύζυγος εργαζόμενη στον δήμο σαν φυσικοθεραπεύτρια. Δεν ντρέπεστε καθολου; Θα φάτε μαύρο την επόμενη φορά που θα πάει σύννεφο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε αυτους που θα τον ξανα ψηφισουν την επομενη φορα και μπορει να τον βγαλουν και δήμαρχο να τα πεις! Πολυ σωστα μιλάς!

      Διαγραφή
  7. ε βεβαια............ αν δεν εχεις φυσικοθεραπερυτρια δεν εισαι συγχρονος δημος την σημερον ημερα. ρε δεν ντρεπεστε καθολου;;;; μπατση τωρα θα βαλεις και ολο το σοι των αντιδημαρχων σου;;; εχεις ξεπερασει καθε προηγουμενο. η μεγαλυτερη αποτυχια ολων των εποχων. το βολεμα του βολεματος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Κύριε δήμαρχε έχετε καταστεί απόλυτα αναλώσιμος. Σας κάνουν ότι θέλουν και δεν μπορείτε να επιβληθείτε ούτε στον θυρωρό του δημαρχείου. Είστε το λαμπρό παράδειγμα ότι τελικά οι γνώσεις είναι εφόδιο και όταν κάποιος δεν τις έχει υστερεί σε θέματα διοίκησης. Αναλάβατε μια θέση γεμάτη ευθύνες χωρίς να έχετε τα απαραίτητα εφόδια και η Αλμωπία θα το πληρώσει γυρνώντας πολλές δεκαετίες πίσω. Στο μυαλό σας Αλμωπία = Πρόμαχοι. Αυτή είναι η λογική σας και η λογική του βολέματος. Καλή τύχη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Βαφειάδης Γιατί δεν διευκρινιζεις ότι είναι κοινωφελής εργασία μέσω ΟΑΕΔ; Αντε φτάνει... Σου ευχομαι στο μέλλον να εκλεγείς και να διοικήσεις και τότε θα δεις τι εστι βυσσινο....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. με κουτοπονηριες δεν θα δουλευετε τον κοσμο. ειναι μεσω οαεδ αλλα τις ειδικοτητες τις επιλεγετε εσεις. πειτε μας γιατι επιλεξατε να προσλαβετε μια φυσικοθεραπευτρια. σε τι θα εξυπηρετησει τον δημο; και αφηστε τις ψευτομαγκες. παντε καμια σαντορινη γιατι μονο για εκει ειστε. εχετε ξεφτιλισει τα παντα.

      Διαγραφή
    2. Απο την πολυ κουραση εκει στο δήμο χρειάζονται μια φυσιοθεραπευτρια για να τους κανει μασαζ..
      Να απαιτησουμε να μπει μια σε καθε δημο
      Ο Γκλετσος ως δημαρχος Στυλιδας που είναι και μεσα στα πράγματα ηταν πολυ πισω τελικά

      Διαγραφή
    3. Η ειδικότητα του φυσικοθεραπευτη είναι συνέχεια μέσω της κοινωφελους εργασίας στον Δήμο μας

      Διαγραφή
  10. Πόση σαπίλα το 2020! Ας δικαιολογήσει ο δήμος τον λόγο πρόσληψης μιας φυσικοθεραπευτριας και στην συνέχεια ας κοινοποιήσει και τις αιτήσεις και τα μόρια που συγκέντρωσαν... Είναι κρίμα νέοι άνθρωποι να συμπεριφέρονται όπως 50 χρόνια πριν και να μην σέβονται τους δημότες της περιοχής τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Οι 2 φυλακες τι χαρτια εχουν? Και αν εχουν γιατι δεν μπαινουν με ασεπ? Βαπτιζουν κοσμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Κοινωφελή προγράμματα που εχουν διαρκεια 8 μήνες!Οι αιτησεις εγιναν ηλεκτρονικά στην σελ.του ΟΑΕΔ,αφηστε τα πικροχολα σχολια,ειναι με βαση τα μορια του καθενος και είχαν δημοσιεύτει τα προσωρινά αποτελέσματα με τα μορια του καθενος και...υπήρχε δυνατότητα ενταση.Ας αφήσουμε τις εξυπναδες και να ψαχνουμε λιγο τις προκηρύξεις που βγαίνουν και να μη λεμε ανακρίβειες.Αυτά....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Εχω μπροστα μου τον πινακα με τα αποτελεσματα πουθενα δεν λεει για φυλακτικο πρωσοπικο.,αν το εχεις καπου στειλε φωτο. Αν κανω λαθος συγνωμη εκ τον πρωτερον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News