Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου 2020

Ο Στ. Αναστασιάδης Πρόεδρος της ΔΗ.Κ.Ε. Αλμωπίας


Ο Σταύρος Αναστασιάδης είναι ο νέος Πρόεδρος της ΔΗ.Κ.Ε. Αλμωπίας, μετά από πρόταση του Δημάρχου Χρήστου Μπάτση.

Ο κ. Αναστασιάδης από την αρχή της Δημοτικής Περιόδου αποχώρησε από το συνδυασμό του Σάκη Χατζηδημητρίου με τον οποίο εξελέγη Δημοτικός Σύμβουλος και ενσωματώθηκε στην ομάδα του Δημάρχου.

9 σχόλια:

  1. ηταν που πηγες για το καλο του τοπου. τους ψηφοφορους σου τους ρωτησες;; γι αυτο σε ψηφισαν; για να φυγεις απο τον χατζηδημητριου και να πας στον μπατση;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΟΛΑ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΜΙΣΘΟ ΓΙΝΟΝΤΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. που μπορεί ένας δημότης να παρακολουθησει live το Δημοτικό Συμβούλιο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αυτοματως ο μεσος ορος του iq στην παραταξη του δημαρχου εκτιναζεται!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δεν πήρες χαμπάρι ότι ο Μπάτσης σε έκαψε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Όλα για το χρήμα ρε Σταύρο? Σε εμάς που σε στηρίξαμε με τον γιατρό τίποτα? Μας έγραψες? Θα ξανάρθουν η εκλογές και εάν πάρεις 100 να μας γράφεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Σταύρο όλα καλά. super. είμαστε μαζί σου. σε περιμένουμε πως και πως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΨΗΦΊΖΩ ΝΈΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ ΠΡΆΣΙΝΑ ΑΛΟΓΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ελατε να βαλουμε ενα στοιχημα ποσο θα αντεξει εκει μεσα; η απλα δεν θα παταει το ποδι του και θα γινεται παλι χαμος; μια χαρα ηταν ο Λεμονιδης. Ο μοναδικος νοημων ανθρωπος απο την παραταξη Παρουτογλου

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News