Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου 2020

Γ. Κετικίδης: «Είμαι έτοιμος από την πρώτη μέρα»


ΜΕ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΑ ΕΡΓΑ ΤΗΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ ΟΙ ΠΡΩΤΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ

Τις πρώτες του δηλώσεις αμέσως μετά την ανάληψη των καθηκόντων του ως νέος Πρόεδρος της ΔΕΥΑ Αλμωπίας, έκανε ο Γιάννης Κετικίδης, ο οποίος θα συνεχίσει να έχει και το ρόλο του Αντιδημάρχου Τεχνικών Υπηρεσιών.

Ο κ. Κετικίδης δήλωσε πως «είναι ένας τομέας τον οποίο τον γνωρίζω, καθώς έχω διατελέσει Πρόεδρος και το 2015» ενώ αναφερόμενος στη ΔΕΥΑ υπογράμμισε πως «είναι μια πάρα πολύ σημαντική επιχείρηση του Δήμου Αλμωπίας, η οποία όμως αντιμετωπίζει και πολλά προβλήματα. Είμαστε εδώ για να δώσουμε λύσεις σε όλα τα προβλήματα».

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στα πλάνα της επιχείρησης, με αναφορές σε έργα που εξασφάλισε και άφησε παρακαταθήκη η προηγούμενη Δημοτική Αρχή. Συγκεκριμένα, ο κ. Κετικίδης ανέφερε τα εξής: «Είμαστε εδώ για να υλοποιήσουμε όλα αυτά τα έργα τα οποία βρίσκονται στα σκαριά και έχουν ως στόχο την βελτιστοποίηση της ποιότητας του νερού τόσο στην πόλη της Αριδαίας όσο και στις τοπικές κοινότητες. Επιγραμματικά να αναφέρω ότι θα ολοκληρωθεί ο βιολογικός καθαρισμός και ουσιαστικά θα λειτουργήσει το έργο της αποχέτευσης για την πόλη της Αριδαίας. Έχουν να γίνουνε σημαντικές παρεμβάσεις, χρηματοδοτούμενα έργα στη Ξιφιανή, το Γαρέφι, τη Σωσάνδρα, έχουν γίνει παρεμβάσεις στη Νότια και είμαστε σε αναζήτηση για να λυθεί επιτέλους το μεγάλο πρόβλημα της ύδρευσης της Πιπεριάς».

«Γνωρίζουμε καλά ότι η ΔΕΥΑ έχει πολλά προβλήματα, όμως είμαστε εδώ για να την εξυγιάνουμε και να την καταστήσουμε βιώσιμη, ώστε να απολαμβάνουμε όλοι οι κάτοικοι της Αλμωπίας τα καλά αγαθά. Είμαι έτοιμος από την πρώτη μέρα», κατέληξε ο νέος Πρόεδρος.

Αντιπρόεδρος ανέλαβε ο Δημήτρης Βέσκος, που είναι ταυτόχρονα και Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου.

3 σχόλια:

  1. η δευα σε καλα χερια.
    θα διορισουν ολο το σοι τους.
    ξερουν αυτοι και πιαστους αν μπορεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. έχει κουραστεί πολύ το παιδί!
    Στα χνάρια του πατέρα του!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News