Δευτέρα 3 Αυγούστου 2020

Ξεχασμένη από τη Δημοτική Αρχή η Τ.Κ. Αριδαίας - Υδραίας: Οργισμένη δήλωση του Προέδρου Θ. Ταρασίδη

Φαίνεται πως για τη Δημοτική Αρχή δεν έχει και τόσο μεγάλη αξία η έδρα του Δήμου

Ξεχασμένη έχουν αφήσει την Τ.Κ. Αριδαίας – Υδραίας ο Δήμαρχος Χρήστος Μπάτσης και οι συνεργάτες του. Φαίνεται πως γι’ αυτούς δεν έχει και τόσο μεγάλη αξία η έδρα του Δήμου.

Αυτό καταγγέλλει ο Πρόεδρος Θεόδωρος Ταρασίδης, ο οποίος προσπαθεί να σώσει ότι μπορεί με τις φιλότιμες προσπάθειες που κάνει. Όσο κι αν διεκδικεί, «φωνή βοώντος εν τη ερήμω». Αναρωτιέται μάλιστα «ποιος δουλεύει ποιον» και ευχαριστεί τη Δημοτική Αρχή για τη «μια τρύπα στο νερό».

Κατά τα άλλα, ο κ. Μπάτσης και οι στενοί του συνεργάτες προσπαθούν να μας πείσουν πως όλα πηγαίνουν… ρολόι. Μάλλον δεν βγαίνουν από τα γραφεία τους να ακούσουν τι άποψη έχει ο κόσμος.

Διαβάστε την οργισμένη δήλωση του Προέδρου:

15 σχόλια:

  1. σσσσσσ η δημοτικη αρχη κοιμάται

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ο μπατσης ουτε τον νοιαζει αφου δεν προκειται να κατεβει ξανα. τα λαθη πληρωνονται και η αριδαια εκανε λαθος οταν ψηφισε τετοιο ανθρωπο χωρις εμπειρια και γνωσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΟΙ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΙ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΠΟΥ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ;;; ΚΕΤΙΚΙΔΗ ΓΙΑΝΤΣΗ ΤΣΕΡΚΕΖΟ ΠΑΡΟΥΤΟΓΛΟΥ ΝΑΝΟΥ ΠΟΥ ΚΡΥΒΕΣΤΕ ΩΡΕ;;;;;;;; ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΙΣΘΟ ΕΙΣΤΕ;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ολοι μαζι αυτοι που ανεφερες δεν κανουν εναν ολοκληρωμενο αντιδημαρχο. παιδικη χαρα. μονο για την καρεκλα ειναι ολοι. εργο μηδεν. και πρωτος ο μπατσης.

      Διαγραφή
    2. Όλοι μαζί αυτοί το μόνο που θα καταφέρουν να οργανώσουν είναι ένα παιδικό πάρτι!ΚΑΤΩΤΕΡΟΙ ΤΩΝ ΠΕΡΙΣΤΑΣΕΩΝ άτομα που κατέχουν θέσεις σημαντικές!!Θα έπρεπε να ντρέπονται..

      Διαγραφή
  4. εχουν αφησει τις παραγωγες μας στο έλεος του θεου. το παιδι του λαου εμαθε τον δρομο για το κωλονακι και δεν κυκλοφορει πια στον καμπο. μεγαλοπιαστηκε το παιδι του λαου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αλήθεια τώρα είχατε προσδοκίες από τον μπάτση και την ουρά του; Αυτοί το περισσότερο που μπορούν να προσφέρουν είναι δίμηνα στα δικά τους παιδιά. Αυτή είναι η φιλοσοφία τους και την έδειξαν από την πρώτη μέρα. Έχουν γεμίσει τα λουτρά με φίλους τους και ψηφοφόρους τους. Περισσότεροι είναι αυτοί που δουλεύουν παρά αυτοί που τα επισκέπτονται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Όλα στον αυτόματο. Άλλος για Αθήνα τράβηξε και άλλος για Σαντορίνη. Όλος ο Δήμος σε διακοπές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΓΙΑ ΠΟΙΑ ΑΡΙΔΑΙΑ ΜΑΣ ΜΙΛΑΣ ΚΕ ΤΑΡΑΣΙΔΗ...ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΖΟΥΜΕ ΕΚΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΑΧΑΡΙΣΤΟΙ ΑΡΙΔΑΙΩΤΕΣ..ΔΕΝ ΣΑΣ ΦΤΙΑΞΑΜΕ ΠΕΖΟΔΡΟΜΟ... ΤΙ ΑΛΛΟ ΠΙΑ ΘΕΛΕΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Φίλοι από καλά πληροφορημένες πηγές από το στόμα του Δημάρχου, δεν τον ενδιαφέρει η Αριδαία, για ψήφους, θα ρίξει το βάρος σε τρία χωριά ,όπως πιστεύει αυτός, για να καλύψει την Αριδαία .κρίμα στην Αριδαία και τους κατοίκους της. Είναι λίγοι , τι κάνει ο συνέταιρος που θέλει να είναι και πάλι υποψήφιος Δήμαρχος, να πάρει θέση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ούτε Αθήνα ούτε Σαντορίνη και οι δύο τράβηξαν καρφί για Μυτιλήνη...
    Αλλά στο τέλος μόνο η υπόσχεση θα σας μείνει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ας μας πει ο Πρόεδρος ( αν ξέρει). Πόσα στρέμματα έχει η Αριδαία-Υδραια. Κ πόσα απο αυτα καλλιεργούντε. Κ θα μάθει γιατί δεν πήρε τα μεροκάματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Τώρα έχουν να ασχοληθούν με πιο σοβαρά θέματα. Η Μυτιλήνη τι κάνει βεσκο;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Όλους αυτούς τόσα χρόνια ψηφίζουν όταν έρχονται οι εκλογές τους
    ψηφίζουνε και μετά τους κατηγορουνε για ανυπαρξία καλά κάνουν την επόμενη φορά μήν του ξέχασετε

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News