Τρίτη 18 Αυγούστου 2020

Δ. Τζαμτζής: Προχωρά με γρήγορους ρυθμούς η συντήρηση του ηλεκτροφωτισμού στο οδικό δίκτυο της Πέλλας

Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας Δάνης Τζαμτζής: Ο επαρκής φωτισμός στο οδικό δίκτυο δεν είναι πολυτέλεια

Με γρήγορους ρυθμούς υλοποιείται το έργο συντήρησης ηλεκτροφωτισμού σε όλο το οδικό δίκτυο αρμοδιότητας της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας. Τις προηγούμενες ημέρες, τις εργασίες υλοποίησης επιθεώρησε ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας κ. Δάνης Τζαμτζής.

Το έργο περιλαμβάνει εργασίες συντήρησης, αλλά και επέκτασης των υφιστάμενων εγκαταστάσεων ηλεκτροφωτισμού, με σημεία παρέμβασης κατά μήκος του οδικού δικτύου, τους κυκλοφοριακούς κόμβους και τα πάρκινγκ. Ακόμη, το έργο προβλέπει την αποκατάσταση της ασφαλούς λειτουργίας εγκαταστάσεων ηλεκτροφωτισμού μετά από περιπτώσεις ατυχημάτων, εργασιών αναβάθμισης των δικτύων υποδομής, καθώς και κλοπών.

Σε σύντομη δήλωσή του ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας κ. Δάνης Τζαμτζής αναφέρει:

«Συχνά φτάνουν στο Γραφείο μου παράπονα πολιτών, αλλά και επισκεπτών της περιοχής μας, για την κατάσταση του ηλεκτροφωτισμού στο οδικό δίκτυο. Εκτός από το πρόγραμμα αυτοψιών της αρμόδιας Υποδιεύθυνσης Τεχνικών Έργων, όλες οι επισημάνσεις πολιτών καταγράφονται, όπως και σημαντικές προτάσεις και παρατηρήσεις της Τροχαίας. Στόχος μας είναι να δώσουμε προτεραιότητα αποκατάστασης του ηλεκτροφωτισμού ή τοποθέτησης στηλών φωτισμού στα σημεία υψηλής επικινδυνότητας, δεδομένων των περιορισμένων οικονομικών πόρων. Στον 21 ο αιώνα, ο φωτισμός των οδών δεν είναι προτεραιότητα. Σώζουμε ανθρώπινες ζωές».

7 σχόλια:

  1. Το μεγαλο προβλημα των συνεχων διακοπων στο ηλεκτρικο δικτυο της Αλμωπιας ποτε θα λυθει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. γνωρίζει ο Κυριος Τζιτζικώστας ότι η Αλμωπία παράγει ρεύμα και ρεύμα δεν έχει? η κυρία Χισκάκη κάποια άποψη?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θα ψηφίζεις Τζίτζι και δε θα μιλάς.
      Τέλος.

      Διαγραφή
    2. ο Τζιτζικώστας δεν εχει ρευμα βρε μαλάκα; θα δεις περιφερεια μέχρι να πέσει μαυρο χιονι βλάκα α βλάκα δημοκρατία εχουμε βλάκα ο λαος ψηφίζει βλάκα, αντε στο Γράμμο να χέσεις υπαίθρια βλάκα.

      Διαγραφή
  3. στον Περιφερειακό της Πυροσβεστικής στην Αριδαία γιατί δεν ανάβουν οι λάμπες? έτσι κι αλλιώς λίγο φωτισμό θα βγάζουν αλλά όλες κλειστές? κρίμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δρόμο για Θεσσαλονίκη δεν έχουμε για ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δε χρειάζονται δελτία τύπου και δηλώσεις χωρίς συγκεκριμένα στοιχεία κ. Αντιπεριφερειάρχη, καθότι η Πέλλα το έχει νοιώσει καλά πλέον ότι η συνέχεια της διοίκησης Ψωμιάδη, αυτή του Τζιτζικώστα μας έχει αλλάξει τα φώτα εδώ και μια δεκαετία και απ΄ ότι διαφαίνεται συνεχίζει τις ανέξοδες υποσχέσεις και επικοινωνιακού τύπου δηλώσεις.(Επικοινωνιακή πολιτική=Πολιτική υφαρπαγής ψήφων)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News