Τρίτη 4 Αυγούστου 2020

Ευχαριστήριο του 2ου Δημοτικού Σχολείου Αριδαίας

Ευχαριστήριο

Τη Δευτέρα 3 Αυγούστου 2020 υλοποιήθηκε το αίτημα του Διευθυντή του σχολείου κ. Χρήστου Νάτσκου που είχε υποβληθεί προς τις "ΚΤΙΡΙΑΚΕΣ ΥΠΟΔΟΜΕΣ ΑΕ" για την κάλυψη εξοπλιστικών αναγκών του σχολείου.

Με την παραλαβή των συγκεκριμένων ειδών ο Διευθυντής, το Διδακτικό Προσωπικό και ο Σύλλογος Γονέων θέλουμε να εκφράσουμε τις θερμές ευχαριστίες μας στον Βουλευτή του Νομού Πέλλας κ. Διονύση Σταμενίτη για την σημαντική συμβολή και τις άμεσες ενέργειες που κατέβαλε στην προώθηση και υλοποίηση του αιτήματος στηρίζοντας τη λειτουργία του δημόσιου σχολείου.

Ο Διευθυντής του σχολείου
Χρήστος Νάτσκος

3 σχόλια:

  1. πιστεύετε οτι η αυτή η χώρα θα αλλάξει ποτέ. Γνώρισε χρεωκοπία και καταστροφή με ευθύνη αυτών που μας κυβερνούν και μετά από όλα αυτά οι δάσκαλοι των παιδιών μας ευχαριστούν για τα αυτονόητα τους σύγχρονους μαυρογιαλούρους. Μητσοτάκη να χαίρεσαι το σύγχρονο επιτελικό κράτος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η εταιρεία Κτιριακές Υποδομές ΑΕ [ΚτΥπ ΑΕ] είναι ο ενιαίος κατασκευαστικός φορέας του ελληνικού κράτους, που προήλθε από τη συγχώνευση των εταιρειών "Οργανισμός Σχολικών Κτιρίων" [ΟΣΚ ΑΕ] και "Δημόσια Επιχείρηση Ανέγερσης Νοσοκομείων" [ΔΕΠΑΝΟΜ ΑΕ]. Έχεις απόλυτο δίκιο φίλε μου, το αυτονόητο το κάνουν έργο. Η ντροπή βέβαια σε αυτούς που επώνυμα συμβάλουν σε αυτή την παραπληροφόρηση. Το συγκεκριμένο ΜΜΕ , ο δάσκαλος και φυσικά ο βουλευτής.!

      Διαγραφή
    2. Μέχρι σήμερα, ΔΕΝ έχουν πάρει, τον εξοπλισμό που ζήτησαν, όλα τα σχολεία που έκαναν αίτηση.
      ΓΙΑΤΙ Κε Σταμενίτη;;;

      Διαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News