Σάββατο 11 Ιουλίου 2020

Χρ. Μπάτσης: Βγήκε στο ATLAS TV για να κατηγορήσει τους... αντιπάλους του (ΒΙΝΤΕΟ)

Κύριε Μπάτση, αφήστε την αντιπολίτευση να ασκήσει το ρόλο της και... χωνέψτε επιτέλους ότι εσείς είστε ο Δήμαρχος και εσείς έχετε την ευθύνη της Διοίκησης

ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΓΙΑ ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΜΑΣ ΠΗΓΕ ΧΑΜΕΝΗ

«Κάποιοι πρέπει να χωνέψουν ότι Δήμαρχος εκλέχθηκε ο Χρήστος Μπάτσης». Με αυτή τη δήλωση στο ATLAS TV ο Δήμαρχος Αλμωπίας Χρήστος Μπάτσης επιτέθηκε στην αντιπολίτευση του Δήμου.

Μάλιστα, ο κ. Μπάτσης, αναφέρθηκε στις παρατάξεις της αντιπολίτευσης με τον όρο «οι αντίπαλοί μου», δείχνοντας για άλλη μια φορά τον τρόπο με τον οποίο αντιλαμβάνεται τη διοίκηση και το ρόλο του ως Δημάρχου.

Παράλληλα, κατηγόρησε την αντιπολίτευση πως όταν συνεδρίαζε κανονικά το Δημοτικό Συμβούλιο έθεταν πολλά θέματα προ ημερήσιας διάταξης. Μάλλον αυτό είναι… έγκλημα για τον κ. Μπάτση και γι’ αυτό έχει βάλει σε… καραντίνα το Δημοτικό Συμβούλιο που συνεδριάζει «δια περιφοράς».

Αντί να εκμεταλλευτεί την παρουσία του σε ένα κανάλι μεγάλης εμβέλειας για να διαφημίσει την περιοχή μας και να προβάλει τα συγκριτικά μας πλεονεκτήματα, προτίμησε να αναλωθεί στην μικροπολιτική και στις βολές κατά των… αντιπάλων του, όπως τους αποκαλεί ο ίδιος. Λες και ενδιαφέρουν τους κατοίκους της Θεσσαλονίκης και της υπόλοιπης Κεντρικής Μακεδονίας που στην πλειοψηφίας τους παρακολουθούν τον συγκεκριμένο τηλεοπτικό σταθμό, οι κόντρες που εξελίσσονται στον Δήμο μας.

Κύριε Μπάτση, αφήστε την αντιπολίτευση να ασκήσει το ρόλο της και... χωνέψτε επιτέλους ότι εσείς είστε ο Δήμαρχος και εσείς έχετε την ευθύνη της Διοίκησης.

5 σχόλια:

  1. Μπάτση παραιτησου και άσε την δήμαρχο μας τη Μελίτα, να κάνει τη δουλειά της

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΝΑ ΒΓΑΙΝΕΙ ΝΑ ΛΕΕΙ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΑΣΥΝΑΡΤΗΣΙΕΣ ΣΕ ΕΝΑ ΚΑΝΑΛΙ ΠΟΥ ΤΟ ΒΛΕΠΕΙ ΟΛΗ Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΔΥΣΦΗΜΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΑΣ. ΚΡΙΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΜΩΠΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πρυτανεύσει η λογική 😂😂😂😂😂😂😂
    Κλαψτε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τι προβολή του τόπου να κάνει βρε καραγκιόζη αφού οι ερωτήσεις της δημοσιογράφου είναι πολύ συγκεκριμένες για το θέμα του συμβουλίου και μόνο!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. μπραβο απλα ηταν στημενες οι ερωτησεις το καταλε ολος ο κοσμος οτι της ηξερε απο πριν ο Χρησταρας.

      Διαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News