Τρίτη 7 Ιουλίου 2020

Υδρόμετρα στη Φούστανη: Συνάντηση του Ν. Παρούτογλου με κατοίκους του χωριού

Σκοπός της επίσκεψης είναι η ενημέρωση σχετικά με τα προβλήματα που αφορούν στην ύδρευση της κοινότητας

Στη Φούστανη θα βρεθεί σήμερα Τρίτη στις 8 το βράδυ ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑ Αλμωπίας Νίκος Παρούτογλου.

Σκοπός της επίσκεψης είναι η ενημέρωση σχετικά με τα προβλήματα που αφορούν στην ύδρευση της κοινότητας.

Υδρόμετρα και στη Φούστανη

Θυμίζουμε, ότι όπως ανακοίνωσε ο κ. Παρούτογλου πριν λίγες μέρες, η Φούστανη είναι ένα από τα χωριά στα οποία θα τοποθετηθούν υδρόμετρα, γεγονός στο οποίο αντιδρά μερίδα των κατοίκων.

Συγκεκριμένα, ο κ. Παρούτογλου είχε κάνει γνωστό ότι ξεκινά η διαδικασία για τοποθέτηση υδρομέτρων σε πολλές τοπικές κοινότητες του Δήμου Αλμωπίας και συγκεκριμένα στις εξής:

- Θηριόπετρα
- Φούστανη
- Ριζοχώρι
- Νερόμυλος
- Πολυκάρπη

7 σχόλια:

  1. αν ήταν καλός δεν θα έβγαινε τελευταίος στις εκλογές.Τώρα ο χαμένος των εκλογών μας λέει τι πρέπει να γίνει?
    Πως να τον εμπιστευτούμε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σωστά τον κρίνετε, ας μας πει ο συνέταιρος του Δημάρχου που θέλει να βάλει τάξη στη ΔΕΥΑ γιατί δεν βάζει υδρόμετρα στους Προμαχους στην Κασσάνδρα και το Λουτράκι, μήπως έχουν να το ξέρουμε και μην τον κατηγορούμε αδικα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. στο Λουτρακι έχει εδώ κ κάτι χρόνια τσομπανε!! Για αυτό θα είσαι μια ζωή να ψοφήσει η κατσίκα του γείτονα για αυτό και θα είσαι μια ζωή από κάτω μας!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Λουτράκι κ ΠΡΟΜΑΧΟΥΣ έχει υδρόμετρα...
    Χρόνια τώρα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καλημερα11.04 πρωτευουσιανε ,ρώτησα απλώς για τα τρία χωριά αν! Και για να μην ψηφίσει η κατσίκα του γείτονα για απάντησέ στους Προμαχους έχουνε και Στην Σωσανδρα. Το αποτέλεσμα θα το δεις σε λίγο καιρό. Να είσαι καλά και να μην κρίνεις με θυμό

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Οι φόροι εννοείται ότι είναι ανταποδοτικοι ... εδώ τί ; πάντως οι μισθοί εξασφαλιζονται

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News