Πέμπτη 9 Ιουλίου 2020

Συνεχίζει τη διχαστική πολιτική του ο Χρ. Μπάτσης - Δεν μπορεί ούτε να σχηματίσει απαρτία

Η ευθύνη βαραίνει κυρίως τον ίδιο και δευτερευόντως όσους βολεύονται στις καρέκλες τους και ανέχονται την αδιέξοδη και διχαστική πολιτική του

ΚΑΤΗΓΟΡΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥΣ ΠΟΥ... ΚΡΑΤΗΣΑΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΠΙΣΩ

Συνεχίζει την αδιέξοδη πολιτική του ο Δήμαρχος Αλμωπίας Χρήστος Μπάτσης, ο οποίος στην προσπάθειά του να βλάψει την αντιπολίτευση δημιουργεί σοβαρές δυσλειτουργίες στη λειτουργία του Δήμου. Όπως φαίνεται, θα μείνει στην ιστορία και για ακόμα έναν αρνητικό λόγο: Ως ο Δήμαρχος που δεν καταφέρνει να κάνει απαρτία στα Δημοτικά Συμβούλια.

Ορθά η αντιπολίτευση κατήγγειλε την πρακτική του να στερεί τη φωνή από το Δημοτικό Συμβούλιο και απέχει από τις «δια περιφοράς» Συνεδριάσεις, οι οποίες μόνο τον ίδιο εξυπηρετούν.

Για άλλη μια φορά, η Συνεδρίαση αναβλήθηκε και βρήκε την εύκολη λύση: Να κατηγορήσει την αντιπολίτευση, ξεχνώντας βέβαια το παρελθόν του, όταν δεν πατούσε το πόδι του σε Επιτροπές του Δήμου για να δημιουργεί ζητήματα στην προηγούμενη Διοίκηση. Δεν αναλογίζεται την απαξίωση με την οποία αντιμετώπισε όλους όσους εκπροσωπούν την αντιπολίτευση, αλλά έχει την απαίτηση να του δώσουν... ψήφο ανοχής σε ζητήματα όπως οι "πεζοδρομήσεις… κορδέλα", για τις οποίες δέχεται τη γενική κατακραυγή του κόσμου.

Αυτή τη φορά όμως, στη δήλωσή του ο κ. Μπάτσης «τσουβάλιασε» όλους τους προηγούμενους Δημάρχους, επειδή όπως λέει κράτησαν τον τόπο πίσω. Προφανώς θεωρεί ότι είναι ο ικανότερος όλων και γι’ αυτό θα πρέπει να τον «λιβανίζουν» από το πρωί μέχρι το βράδυ.

Επίσης, τα βάζει για άλλη μια φορά με τους δημοσιογράφους, που δεν γράφουν για τα… μεγάλα και σπουδαία επιτεύγματά του. Βέβαια, λέει ότι προσπερνάει τα δημοσιεύματα που κατά τη γνώμη του στερούνται σοβαρότητας, αλλά δεν χάνει την ευκαιρία να ασχοληθεί με αυτά. Έχει γίνει πλέον καθημερινή συνήθεια για τον ίδιο και τον στενό πυρήνα συνεργατών που έχουν απομείνει να στηρίζουν την προχειρότητα με την οποία διαχειρίζεται κορυφαία ζητήματα.

Με ευθύνη του κ. Μπάτση δεν μπορεί πλέον ούτε να Συνεδριάσει το Δημοτικό Συμβούλιο, καθώς δεν σχηματίζεται απαρτία. Κατάφερε και αυτό που κανένας προκάτοχός του δεν το είχε καταφέρει.

Η ευθύνη βαραίνει κυρίως τον ίδιο και δευτερευόντως όσους βολεύονται στις καρέκλες τους και ανέχονται την αδιέξοδη και διχαστική πολιτική του. Μοναδικό θύμα, ο τόπος που ΖΟΥΜΕ. Γιατί όλοι ΕΔΩ ΖΟΥΜΕ, δεν έχει ο ίδιος την αποκλειστικότητα κι ας μην το έχει καταλάβει. 

6 σχόλια:

  1. Τι έγινε στην Αλμωπία ;; Ήξερα ότι ο Δήμαρχος είχε την απόλυτη πλειοψηφία με την συμφωνία ενός ψηφοδελτίου (ΠΑΡΟΥΤΟΓΛΟΥ) και δύο ανεξάρτητων. Γιατί σκούζει για τους υπόλοιπους τους οποίους ούτε ανάγκη τους έχει ούτε τους υπολογίζει ;;; (Όλος ο κόσμος βέβαια ξέρει και τα ποιοτικά και την δυναμική των) Πως ξαφνικά βρέθκε σε αδιέξοδο πλειοψηφίας ;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. πιο αποτυχημενος δημαρχος δεν πρεπει να εχει περασει.
    μονο για απευθειας αναθεσεις σε συγγενεις του ειναι ικανος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΝΕΙ ΕΡΓΑ ,ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΑ ΒΛΕΠΕΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αρε Προεδρίνα που χρειάζεται

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πες το ψέμματα. Η προεδρινα παιδιά δούλευε και δεν κοίταξε ποτέ να κερδίσει η ίδια κατι για τον εαυτό της ούτε και τώρα Την παρακαλάμε και δεν δέχεται καμία θέση αν και δυσκολεύεται η γυναίκα Την ψάχνουμε ο καθένας για το δικό του Λόγο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Είσαι τραγικός ψεύτης κ Μπατση ... Δήμαρχε, διατυμπανίζεις τα τσιτάτα σου των εκλογών αλλά ενώ εμείς εδώ ζούμε ... εσυ μάλλον άλλου ζεις!!! Είσαι αιθεροβάμων ... αν δεν ξέρεις τι σημαίνει google αλλιώς ρωτά τη Μελίτα ...αυτή τα ξέρει όλα και με μόνο 1000 € Μηνιαίως!!! Το λες και αμισθί!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News