Τρίτη 7 Ιουλίου 2020

Θ. Τζάκρη: Να δοθούν αποζημιώσεις από τον ΕΛΓΑ για τις ζημιές στα καπνά ποικιλίας Μπέρλεϋ

Ερώτηση προς τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων

Σε συνέχεια της έντονης ανησυχίας που εκδηλώθηκε από τους καπνοπαραγωγούς της Κρύας Βρύσης, οι οποίοι είδαν την παραγωγή τους να υφίσταται ζημιές εξαιτίας των έντονων βροχοπτώσεων που σημειώθηκαν στην περιοχή, η κ. Τζάκρη υπέβαλε σχετική ερώτηση προς τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων.

Η κ. Τζάκρη, αφού ενημερώνει τον Υπουργό σχετικά με το συμβάν και την ιδιαιτερότητά του, τον ρωτά για την πρόθεση του ΕΛΓΑ να ξεκινήσει τη σχετική διαδικασία ώστε οι καπνοπαραγωγοί της περιοχής της Κρύας Βρύσης να μπορέσουν να υποβάλλουν δηλώσεις ζημίας για τις ζημιές που υπέστησαν, γεγονός που θα σηματοδοτήσει και την έναρξη της διαδικασίας των εξατομικευμένων εκτιμήσεων και της καταβολής των σχετικών αποζημιώσεων.

1 σχόλιο:

  1. Πάντως θα πρέπει να είμαστε ο πιο ευτυχής νομός στον ελληνικό χάρτη. Όλοι οι βουλευτές μας σύσσωμοι, συμπολίτευσης και αντιπολίτευσης δείχνουν απαράμιλλο ενδιαφέρον για τον κοσμάκι. Άραγε να είναι τόσο ευσυνείδητοι εθνοπατέρες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News