Τετάρτη 8 Ιουλίου 2020

Χρ. Μπάτσης: Τι λέει για τα πολλά προβλήματα στην άρδευση

Ο Δήμαρχος με διάθεση ωραιοποίησης θεωρεί πως τα κάνει όλα σωστά

Σε μόλις τρεις σειρές αρκέστηκε ο Χρήστος Μπάτσης για να αναφερθεί στο κορυφαίο ζήτημα της άρδευσης και γενικότερα του αγροτικού τομέα.

Τη στιγμή που στο αγρόκτημα της Αλμωπίας σημειώνονται πολλά προβλήματα, ο Δήμαρχος με διάθεση ωραιοποίησης θεωρεί πως τα κάνει όλα σωστά. Δυστυχώς για τον ίδιο, αλλά κυρίως για τους αγρότες, οι καθυστερήσεις είναι πολλές και η ίδια η πραγματικότητα τον διαψεύδει.

Ο κ. Μπάτσης πάντως, όσον αφορά στα προβλήματα, έκανε την εξής δήλωση: «ΣυνεχιΖΟΥΜΕ τις επισκευές στα δίκτυα άρδευσης καθημερινά, σε αυτό το αχανές και δαιδαλώδες δίκτυο του Δήμου μας. Οι βλάβες πολλές, όμως η γνώση και η επιτόπου παρουσία των αιρετών συνεργατών μου επιλυουν το συντομότερο δυνατό τα προβλήματα που υπάρχουν».

Σε έναν κατ’ εξοχήν αγροτικό Δήμο, θα περίμενε κανείς από τον Δήμαρχο και τους συνεργάτες του ένα μεγαλύτερο ενδιαφέρον και όχι απλά ευχολόγια, ειδικά όταν προεκλογικά είχαν αναγάγει το συγκεκριμένο ζήτημα σε κορυφαίο, αφήνοντας πολλές φορές να εννοηθεί ότι οι ίδιοι έχουν... μαγικές λύσεις για όλα τα προβλήματα.

2 σχόλια:

  1. Ο Θεός βοηθάει τον Μπάτση. Ρίχνει βροχή οπότε τι παραπονιεστε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτός ο Μπατσης μόνο λέει δν κάνει κ τπτ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News