Τρίτη 7 Ιουλίου 2020

Πολλά προβλήματα στο αγρόκτημα Αριδαίας-Υδραίας – Αδιαφορία και καθυστερήσεις από τη Δημοτική Αρχή

Η λέξη αδιαφορία νομίζουμε ότι τα λέει όλα

ΦΙΛΟΤΙΜΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ Θ. ΤΑΡΑΣΙΔΗ, ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΣΕΙ ΟΤΙ ΣΩΖΕΤΑΙ

Αγανακτισμένοι είναι οι αγρότες της κοινότητας Αριδαίας – Υδραίας. Ο λόγος είναι τα πολλά προβλήματα που υπάρχουν στον τομέα της άρδευσης και η απίστευτη κοροϊδία που εισπράττουν από τη Δημοτική Αρχή Μπάτση – Παρούτογλου.

Ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα εντοπίζεται σε περιοχή της Υδραίας, όπου τα τρεχούμενα νερά είναι λιγοστά και δεν επαρκούν.

Επίσης, πραγματικά μεγάλο ζήτημα έχει προκύψει και στην περιοχή «Νταρεβιτς» της Αριδαίας, όπου ο Δήμος έχει βγάλει την πομώνα και υπάρχει αδικαιολόγητη καθυστέρηση στην επισκευή της. Αναρωτιούνται οι αγρότες, θα είναι άραγε έτοιμη πριν καούν οι παραγωγές τους;

Παράλληλα, στην περιοχή του υδραγωγείου της Αριδαίας υπάρχουν αυλάκια φραγμένα, ωστόσο δεν ιδρώνει το αυτί των υπευθύνων.

Η λέξη αδιαφορία νομίζουμε ότι τα λέει όλα. Πως αλλιώς να χαρακτηρίσουμε αυτή την κατάσταση, όταν η μεγαλύτερη κοινότητα της Αλμωπίας, Αριδαία και Υδραία, δεν έχει πάρει ούτε ένα άτομο από τις προσλήψεις που αφορούν στα πέντε μεροκάματα, με τον Δήμαρχο να χρησιμοποιεί δικαιολογίες που προσβάλουν τους ίδιους τους κατοίκους της έδρας του Δήμου;

Μέσα σε όλη αυτή την τραγική κατάσταση, πραγματικά αξιέπαινη είναι η προσπάθεια που κάνει ο Πρόεδρος Θοδωρής Ταρασίδης, ο οποίος βρίσκεται πάντοτε στην πρώτη γραμμή και προσπαθεί για το καλύτερο κάτω από δύσκολες συνθήκες.

4 σχόλια:

  1. Δήμαρχε ασχολείσου με το χωριό σου.Η Αλμωπία δεν έχει σχέση με σένα.Μας ξάφνιασες αρνητικά.Δεν σε ψηφίσαμε για να γίνεις γραφειοκράτης.Μια απ τα ίδια κι εσυ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Στην αριδαια υπαρχει ενα και μονο πρόβλημα οτι οι αγρότες θελουν να ποτίζουν τσαμπα γιαυτο δεν υπάρχει πομονα με πορτα και κλειδαριές όποιος θελει παει και ποτίζει απο μονος του οσο για το τρεχούμενο νερο οπου υπαρχει ποτάμι εχει και φραγμα αλλα αν δεν εχει νερο δεν φταίει κανεις οσο για τα αυλάκια ολοι εχουν μαχαίρια στα τρακτέρ τους ας καθαρισουν και λιγο μονοι τους Όπως γιεται σε ολα τα χωρια αλλα ειπαμε οι αγροτες τις αριδαιας ειναι καλομαθημένει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χρησταρα αυτά να τα πεις στους χωριανιυς σου. Άιντε που το πήρες πάνω σου και νομίζεις κάποιος εισοα.

      Διαγραφή
  3. ΚΟΥΡΑΓΙΟ ...ΑΔΕΡΦΙΑ. ΑΛΛΑ ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΥΠΟΜΟΝΗ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News