Πέμπτη 30 Ιουλίου 2020

Αλμωπία: Καλοκαίρι χωρίς πολιτιστικές δραστηριότητες

Ο Δήμος Αλμωπίας δεν έχει να επιδείξει αυτό το καλοκαίρι καμία απολύτως πολιτιστική δράση

Διανύουμε ένα δύσκολο καλοκαίρι, στο οποίο έχει βάλει με ισχυρό τρόπο την σφραγίδα της η υγειονομική κρίση που περνά συνολικά η πατρίδα μας.

Ωστόσο, βλέπουμε σε όλους τους Δήμους της Π.Ε. Πέλλας, στην Έδεσσα, στα Γιαννιτσά, στη Σκύδρα, να πραγματοποιούνται πληθώρα πολιτιστικών εκδηλώσεων, όπως θεατρικές παραστάσεις και συναυλίες, τηρώντας πάντοτε τους υγειονομικούς κανόνες και όλα τα μέτρα που έχουν επιβληθεί από την κυβέρνηση.

Εξαίρεση αποτελεί ο Δήμος Αλμωπίας, ο οποίος δεν έχει να επιδείξει αυτό το καλοκαίρι καμία απολύτως πολιτιστική δράση.

Με την απουσία των πανηγυριών να είναι αισθητή λόγω των απαγορεύσεων, θα περίμενε κανείς να αξιοποιηθεί για παράδειγμα ο πανέμορφος χώρος του ανοιχτού θεάτρου στο Δασάκι και να υπάρξουν εναλλακτικές προτάσεις από την πλευρά του Δήμου, όπως η φιλοξενία θεατρικών παραστάσεων ή και συναυλιών, όπως συμβαίνει σε όλους τους γειτονικούς Δήμους. Αντί αυτού, διανύουμε ένα πολιτιστικά "νεκρό" καλοκαίρι, χωρίς καμία πρόταση για τους πολίτες.

Κατανοούμε τις αντικειμενικές δυσκολίες που υπάρχουν, ωστόσο θεωρούμε ότι από τη στιγμή που τα καταφέρνουν όλοι οι υπόλοιποι Δήμοι, από τον μικρότερο μέχρι τον μεγαλύτερο, τότε σίγουρα μπορούμε και εμείς, αρκεί να υπάρχει θέληση και διάθεση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News