Παρασκευή 5 Ιουνίου 2020

Ο Δήμαρχος Έδεσσας Δ. Γιάννου βγαίνει μπροστά για την προβολή της πόλης των καταρρακτών

Μίλησε για τους καταρράκτες, αναφέρθηκε στα κεράσια και κάλεσε όλους τους τουρίστες να επισκεφτούν την ξακουστή πόλη των νερών

ΤΙ ΚΑΝΕΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΛΜΩΠΙΑΣ;

Έμπρακτα δείχνει το ενδιαφέρον του ο Δήμαρχος Έδεσσας Δημήτρης Γιάννου, για την διάσωση του τουρισμού της περιοχής του.

Ο κ. Γιάννου εμφανίστηκε σε ζωντανή μετάδοση από τους καταρράκτες σε εκπομπή της ΕΡΤ και ανέδειξε ότα τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της Έδεσσας.

Μίλησε για τους καταρράκτες, αναφέρθηκε στα κεράσια και κάλεσε όλους τους τουρίστες να επισκεφτούν την ξακουστή πόλη των νερών.




Δυστυχώς, κάτι αντίστοιχο δεν συμβαίνει στην Αλμωπία, όπου ο Δήμαρχος και Πρόεδρος των Λουτρών έχει επιλέξει τον δρόμο της εσωστρέφειας, με αποτέλεσμα να υπάρχει σοβαρή ανησυχία από τους επαγγελματίες της περιοχής για ραγδαία μείωση της επισκεψιμότητας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News