Σάββατο 20 Ιουνίου 2020

Δ. Μπίνος για Χρ. Μπάτση: «Θυμήθηκε ότι ήταν Αντιδήμαρχος, ας θυμηθεί και γιατί εγκατέλειψε και πολέμησε την ομάδα που τον ανέδειξε»

Διαβάστε τις δηλώσεις τους

Στην παρέμβαση του πρώην Δημάρχου Αλμωπίας Δημήτρη Μπίνου σχετικά με την ασφαλτόστρωση αγροτικής οδοποιίας Πιπεριάς - Μικροχωρίου (ΚΛΙΚ ΕΔΩ), απάντησε ο σημερινός Δήμαρχος Χρήστος Μπάτσης.

Διαβάστε τι έγραψε ο κ. Μπάτσης:


Διαβάστε πως σχολίασε το Γραφείο Τύπου του Συνδυασμού "Η Αλμωπία της Καρδιάς μας" του κ. Μπίνου την παραπάνω δήλωση:

9 σχόλια:

  1. σωστος ο δημητρης. αλλα ποιος να θυμηθει. αυτος που δουλεψε τον κοσμο με ψεματα για να βγει δημαρχος και τωρα δεν μπορει να κανει τιποτα;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. δεν εισαι δικαιος, αυτο το λενε ζηλια, δεν ηταν ο Μπινος ο αρχων των Δημαρχων που περασαν απ τον τοπο (στης φωτο οκ), αλλωστε θα ερθουν και αλλοι, Μπινος και Μπατσης θα ειναι παρελθον.

      Διαγραφή
  2. TI AΣΧΟΛΕΙΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΜΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ.
    ΑΣ ΤΟΥΣ ΓΝΩΡΙΣΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ.
    ΕΥΤΥΧΩΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΝΤΑΙ ΝΩΡΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Για τους πολιτικούς αποστάτες που ξαναγύρισαν στην αγκαλιά του Μπίνου επειδή τους έταξε θέσεις αντιδημάρχου δεν βλεπω να λέτε κάτι. Εκεί δεν τους γνώρισε ο κόσμος?

      Διαγραφή
  3. Χειρότερος από σένα δεν πέρασε και μάλλον δεν θα περάσει Χρηστάρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μπινο μόνο ο μπάτσης σου έφυγε;έλα τελείωνε με αυτήν την καραμέλα στο τέλος μόνο τέσσερις σου έμειναν όλοι χαζοί ήταν άραγε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. MPATΣΗΣ ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΙΣΘΟ.
      ΕΔΩ ΖΟΥΜΕ.
      ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΤΕ ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ. ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
      Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΠΟΥΛΗΣΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ. ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ.

      Διαγραφή
    2. Κύριε έχετε κουράσει με τα κεφαλαία γράμματα σε κάθε ανάρτηση. Έχουμε καταλάβει ότι στηρίζετε Μπίνο. Σε κάθε τι που γίνεται βλέπετε μόνο αρνητικές προθέσεις και αποτελέσματα. Όσο για τις καρέκλες και τον μισθό δεν μπορείτε να εκφράζετε άποψη για τον τωρινό δήμαρχο όταν στην προηγούμενη δημοτική αρχή υπήρχαν άτομα που όντως κινήθηκαν με βάση τα συμφέροντα και τον μισθό. Κοιτάξτε λίγο αυτούς τους πραγματικά αποστάτες και μετά μιλήστε για αυτούς που στήριξαν τουλάχιστον την επιλογή τους και δεν έκαναν πισωγυρίσματα.

      Διαγραφή
  5. φτανει πια με την προπαγανδα υπερ του μπινου,ο καθενας απο εμας γνωριζει τι εκανε ο καθενας,υπαρχει χρονος ακομη για να γεινουν πολλα απο το χρηστο μπατση μιας που εχει καταναλωσει μονο τον εναν χρονο σχεδο της θητειας του.Αγαπητε βαφειαδη ,σε εκτιμω ,αλλα αυτη η επιθετικη και μονοπλευρη αντιπολιτευση, συγνωμη αλλα με αηδιαζει

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News