Πέμπτη 21 Μαΐου 2020

Τοποθέτηση υδρομετρητών από τη ΔΕΥΑ Αλμωπίας

Ανακοίνωση

Η υπηρεσία της Δ.Ε.Υ.Α. Αλμωπίας ενημερώνει όλους τους δημότες των Τοπικών Κοινοτήτων όπου η χρέωση των λογαριασμών γίνεται κατά άτομο ότι, μέσα στο προσεχές διάστημα η τεχνική υπηρεσία της Δ.Ε.Υ.Α. Αλμωπίας θα προβεί σε τοποθέτηση υδρομετρητών στις μη οικιακές παροχές.

Σημαντικό δε, είναι να σας γνωστοποιήσουμε ότι, με σκοπό την δικαιότερη και ορθολογικότερη τιμολογιακή χρέωση η Δ.Ε.Υ.Α Αλμωπίας θα προχωρήσει πρώτα σε αναπροσαρμογή του τιμολογίου που ισχύει με απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου από το 2018, των σταβλικών εγκαταστάσεων.

Σκοπός μας είναι να μην υφίστανται αδικίες εξαιτίας της υπάρχουσας τιμολογιακής πολιτικής προς τους συνδημότες μας και για τον λόγο αυτό όπως προαναφέρθηκε, θα πραγματοποιηθούν αλλαγές.

Τέλος, να σας επισημάνουμε ότι, η κατασκευή και η αποκατάσταση βλαβών στα γεμιστήρια, αποτελεί ευθύνη του Δήμου Αλμωπίας και όχι της Δ.Ε.Υ.Α. Αλμωπίας. Η μόνη υποχρέωση της επιχείρησης είναι να βγάλει την παροχή ώστε ο Δήμος να προχωρήσει στην κατασκευή.

Σας ευχαριστούμε.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ Δ.Ε.Υ.Α. ΑΛΜΩΠΙΑΣ
ΠΑΡΟΥΤΟΓΛΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

2 σχόλια:

  1. Στο χωριό μου από όταν έβαλαν υδρομετρητες ως δια μαγείας λύθηκε το προβλημα ( το μισό χωριό δεν είχε νερό επειδή το άλλο μισό δεν έκλεινε τις βρύσες ποτε!)Βέβαια ακόμα κ τώρα κάποιοι είναι πιο έξυπνοι από τους υπόλοιπους κ δεν πληρώνουν τους λογαριασμούς. Βάλτε υδρομετρητες σε όλα τα χωριά κ κόψτε το νερό στους ''εξυπνουληδες''.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Υδρομετρητες σε ολες τις οικιακες καταναλωσεις εδω και τωρα . Ελεγχος παντου στα χωρια γιατι υπαρχουν πολλοι εξυπνοι που καταναλωνουν νερο πληρωνοντας ελαχιστα .Υπαρχουν επισης πολλοι που εχουν νερο χωρις να υπαρχει λογαριασμος στο ονομα τους .Ελεγχος και σωστος καταμερισμος κυριε προεδρε της ΔΕΥΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News