Πέμπτη 9 Απριλίου 2020

Νέο κρούσμα κορονοϊού στην Όρμα

Την είδηση μας επιβεβαίωσε και ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας Δάνης Τζαμτζής

Νέο επιβεβαιωμένο κρούσμα κορονοϊού έχουμε στην Αλμωπία. Συγκεκριμένα, θετικός στον ιό βρέθηκε 39χρονος από την Όρμα, ο οποίος βρίσκεται σε κατ' οίκον περιορισμό.

Την είδηση μας επιβεβαίωσε και ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας Δάνης Τζαμτζής σε επικοινωνία που είχαμε μαζί του.

Εμείς ευχόμαστε περαστικά και γρήγορη ανάρρωση.

10 σχόλια:

  1. Περαστικά στον άνθρωπο και υπομονή. Η αστυνομία θα κάνει καμιά περιπολία στα χωριά όπου κάθε μέρα στις πλατείες συναθροίζονται διάφοροι ανεγκέφαλοι ή μήπως περιμένουν πρώτα να εμφανιστούν κρούσματα παντού?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Περαστικα στον παιδι απο την ορμα... Και εχεις μεγαλο δικιο φιλε.... Εγω παρατηρησα πως πολλοι πανε
      στο καφε στο χωριο για να παρουν τον καφε τους στο χερι και να φυγουν αλλα καθονται ολοι μαζι ο ενας διπλα στον αλλο και τον πινουν στα ορθια.Πρεπει η αστυνομια να κανει πιο εντατικους ελενχους στα χωρια..

      Διαγραφή
    2. Ε τώρα σάς φταίνε τα χωριά??? Το ότι ξαφνικά όλοι το ρίξατε στην γυμναστική και γίνατε φιλόζωοι δεν αποτελεί πρόβλημα!!!

      Διαγραφή
  2. Τη θετική μας ενέργεια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το καφέ στο χέρι τρομερά επικίνδυνο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΝΑΙ ΓΙΑΤΙ ΣΤΗΝ ΑΡΙΔΑΙΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΠΟΛΥ ΑΥΣΤΗΡΟΙ ΕΛΕΓΧΟΙ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αντε ηρεμήστε όλοι δεν κινείται κάνεις άνθρωπο δε βλέπεις πιο καφέ μιλάτε ότι να ναι όλοι είστε τραγικοί

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Η τακτικη που κυριαρχει ειδικα αν ειναι βολικο το καφενειο ειναι πινουμε τον καφε εδω ορθιοι παρεουλα και αν δουμε αστυνομια φευγουμε και λεμε μολις πηρα τον καφε και φευγω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Πρέπει να καταλάβουμε ότι είμαστε όλοι υποψήφιοι. Η πολύ αφασία μας βλάπτει όλους!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. εμεις το καταλαβαμε, οι γυφτοτσίγγανοι το κατάλαβαν; απ αυτους και τους πακιστανους θα τη βρούμε, η Σαλονικη ειναι γεματη απ αυτους τους βρωμιάρηδες και σουλατσάρουν ελευθερα, οι αστυνομια τους γραφει και αυτοι τους γραφουν γιατι δεν εχουν Α.Φ.Μ. δεν εχουν ταυτότητες και πεσμου σε ποια εφορία θα στείλουν το πρόστιμο, επειγόντως σ ενα καράβι και σ ενα αγονο νησί γιατι μάγκες το κακό δεν θα φύγει ποτέ απ τη χώρα.

      Διαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News