Κυριακή 5 Απριλίου 2020

Τ. Θεοδωρίδης: «Να δοθεί έκτακτο βοήθημα στους εργαζομένους της καθαριότητας και της πολιτικής προστασίας»

«Παροχή έκτακτου βοηθήματος - Δώρο Πάσχα στους εργαζομένους της καθαριότητας και της πολιτικής προστασίας των Δήμων»

Ζούμε πρωτόγνωρες καταστάσεις εξαιτίας της διασποράς μιας αόρατης απειλής, του COVID-19 που έχει οδηγήσει μεγάλη μερίδα εργαζομένων να ξεπεράσουν εαυτούς. Σαφώς γνωρίζετε ότι σε αυτόν τον ιδιότυπο πόλεμο η πρωτοβάθμια τοπική αυτοδιοίκηση, σηκώνει με τα πενιχρά μέσα που διαθέτει, τεράστιο βάρος. Ιδιαίτερα μερικές κατηγορίες εργαζομένων έχουν «βάλει πλάτη» ώστε οι υπόλοιποι εργαζόμενοι και πολίτες να μπορούν να νιώθουν ασφαλείς.

Οι εργαζόμενοι της καθαριότητας του Δήμου εργάζονται συνεχώς και αδιάκοπα για την διευκόλυνση της ζωής μας βάζοντας πάνω από όλα το κοινό καλό ξεπερνώντας πολλές φορές και τον ίδιο τους τον εαυτό. Απολυμαίνουν και προχωρούν στην αποκομιδή των απορριμμάτων σε εξαιρετικά αντίξοες συνθήκες βάζοντας σε κίνδυνο και την προσωπική τους υγιεινή και κατ επέκταση των οικογενειών τους. Είναι οι ήρωες της καθημερινότητας.

Επίσης μία ακόμα κατηγορία εργαζομένων που εργάζεται για την διευκόλυνση της ζωής μας είναι οι υπάλληλοι των Δήμων (διοικητικοί, χειριστές μηχανημάτων έργων κ.α) που ασχολούνται με τα θέματα της πολιτικής προστασίας, η οποία έχει την αποκλειστική ευθύνη υλοποίησης όλων των μέτρων αντιμετώπισης του COVID-19.

Με την παρούσα επιστολή είναι επιτακτική ανάγκη να επεκταθεί το μέτρο και να δοθεί το δώρο του Πάσχα και στους εργαζόμενους της καθαριότητας και της πολιτικής προστασίας των Δήμων που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή εξυπηρέτησης του πολίτη οι οποίοι προσφέρουν τα μέγιστα σε αυτή την υγειονομική κρίση.

Με την πρέπουσα τιμή
ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ

10 σχόλια:

  1. Το σανό στους σανοφαγους.Ελεος πια,να μας δουλεύει και ο Τσερκεζος;Ξέχασες να το κοινοποιήσεις,στο Αντιπεριφερειάρχη,Δήμαρχο και τον Πρόεδρο Τ.Κ. Αψαλου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΠΕΙΔΞ ΜΑΛΛΟΝ ΣΕ ΞΕΡΩ, ΒΛΑΚΑΣ ΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΜΑΛΑΚΑΣ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙΣ.

      Διαγραφή
    2. τι εγινε ρε πιτσιρικο 5.00; εκτος απο βλάκας εγινες και μαλάκας τωρα;

      Διαγραφή
  2. Κάνε μια χορηγία . Στο ίδιο ντεφι, με τον αρχηγό σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. έλεος κύριε Θεοδωρίδη.Κάνει πλάκα να το εννοείς κι όλας.Εσύ πόσους μισθούς χάρισες στο Δήμο? συγκεκριμένα πράγματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. δηλαδη ρε φιλε εκανε μια προταση ο ανθρωπος και το κανατε θεμα, τοσο περιεργο ειναι αυτο που ειπε; και φυσικα το ενοει που ειναι το περιεργο; ελεος θα σκασετε.

      Διαγραφή
  4. Γιατί βρε τόση ζήλια?? Θα σκάσετε απο την κακία σας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τώρα που βρήκαμε τον παπά...……!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Έχει θέση ευθύνης . Σε αψαλιώτες απευθύνεται; Κανα μεθάει έργο ξεκίνα Τάσσο γιατί πληρώνεσαι με χρήματα των δημοτών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. γιατι οι Αψαλιωτες τι ειναι; εσυ απο γαλαζοαιματα αρχ@@@@ εισαι; για πες μας το χωριο σου.

      Διαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News