Τετάρτη 1 Απριλίου 2020

Πέντε τα επιβεβαιωμένα κρούσματα στη Φούστανη - Συνεχίζεται η ιχνηλάτηση

Αυτό δήλωσε αποκλειστικά στο Aridaia News ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας Δάνης Τζαμτζής

"Τα επιβεβαιωμένα κρούσματα της Φούστανης έγιναν πέντε, ενώ σε ιχνηλάτηση υπάρχουν κι άλλα άτομα". Αυτό δήλωσε αποκλειστικά στο Aridaia News ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας Δάνης Τζαμτζής.

Όπως μας είπε. "παίρνουμε όλα τα μέτρα για να μπορέσουμε να αντιμετωπίσουμε την πανδημία. Απευθύνω έκκληση προς όλους τους πολίτες, να μείνουν σπίτι για να προστατεύσουν τον εαυτό τους και τους γύρο τους. Να δείξουμε όλοι υπευθυνότητα και στάση ευθύνης απέναντι στο τεράστιο πρόβλημα της πανδημίας, για να μπορέσουμε να βγούμε όρθιοι".

Στον υπόλοιπο Νομό το μόνο επιβεβαιωμένο κρούσμα είναι αυτό που ανιχνεύτηκε στο Μαυροβούνι, ωστόσο εκφράζονται φόβοι για εξάπλωση. 

Συγκεντρωτικά, σε επίπεδο Ν. Πέλλας τα κρούσματα έχουν ως εξής μέχρι αυτή την ώρα:

Φούστανη Αλμωπίας: 5 κρούσματα
Μαυροβούνι Σκύδρας: 1 κρούσμα

3 σχόλια:

  1. Να σας πάρουμε το χειμώνα για ιχνηλάτες ...!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Παντού το ίδιο σαχλό σχόλιο. Να πάρετε κυνηγόσκυλο, κατά προτίμηση Γκέκα.

      Διαγραφή
  2. Plott-hound απλιαστος στις ιχνηλασιες

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News