Τετάρτη 1 Απριλίου 2020

Μήνυμα του Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας Δ. Τζαμτζή για τα κρούσματα στην Πέλλα

Θέλω να σας παρακαλέσω πολύ, να ακολουθήσουμε όλες και όλοι τις οδηγίες των ειδικών

Μήνυμα του Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας Δάνη Τζαμτζή:

Αγαπητές και αγαπητοί συμπολίτισσες, συμπολίτες,

διαπιστώνουμε όλοι ότι η πανδημία του κορονοιού έφτασε και στην Πέλλα. Αποδεικνύεται ότι κανείς μας πλέον δεν είναι ασφαλής αν δεν τηρήσουμε ευλαβικά τις οδηγίες της Πολιτικής Προστασίας και του ΕΟΔΥ.

Πέρα από την ατομική υγιεινη που πρέπει να ακολουθήσει ο καθένας και η καθεμιά, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ. Να προσέχουμε στις απολύτως απαραίτητες επαφές μας, ώστε να μην μολυνθούμε από τον κορονοιό αλλά και να μην μολύνουμε άλλους εν αγνοία μας.

Θέλω να σας παρακαλέσω πολύ, να ακολουθήσουμε όλες και όλοι τις οδηγίες των ειδικών. ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ, ώστε όλοι να έχουμε την υγεία μας.

4 σχόλια:

  1. Να εφαρμοστεί το σύστημα οποίος δεν
    είναι μόνιμος κάτοικος ενός χωριού
    Και έρχεται από κάπου αλλού να μπαίνει σε καραντίνα 14 ημερών δήμαρχε βάλε αυστηρές κυρώσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η φουστανη θα μπει σε απομονωση?αντε πριν κολλησει ο μισος πληθυσμος!! Τζαμτζη τι κανεις??? Ποτε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η ατομική υγιεινή προϋποθέτει την χρήση νερού. Να σας θυμίσω ότι στο Διοικητήριο δεν υπάρχει στάλα νερό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τα βράδια μετά τις 8:30 ας κάνει έλεγχο η αστυνομία να δει τι γίνεται στα χωριά. Μέχρι και πρόεδροι και δημοτικοί σύμβουλοι πηγαίνουν σε καφενεία και με σβηστά τα φώτα πίνουν και καπνίζουν. Δεν χρειάζεται ν ακολουθήσουν το γνωστό δρομολόγιο τους, ας το αλλάξουν και θα διαπιστώσουν τις παραβάσεις. Υποτίθεται ότι τα καφενεία είναι κλειστά και ορισμένοι κάνουν τους έξυπνους με το να τα λειτουργούν με ύπουλο τρόπο. Δεν σέβονται τίποτα και κανέναν. Εμείς που κλείσαμε τα καφενεία μας είμαστε κορόιδα και αυτοί οι έξυπνοι? Κάντε κάτι επιτέλους ή μήπως δεν θέλετε να επιβάλετε τα πρόστιμα που πρέπει να τους επιβληθούν?......

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News