Τρίτη 7 Απριλίου 2020

Αποφυλακίστηκε ο Γιάννος Παπαντωνίου: «Ημουν 17 μήνες φυλακή χωρίς δίκη, ο νοών νοείτω»

Ο κ. Παπαντωνίου θα πρέπει να καταβάλει την εγγύηση μέχρι τις 15 Ιουλίου

Αποφυλακίστηκε ο πρώην υπουργός Γιάννος Παπαντωνίου. Ο Γιάννος Παπαντωνίου κρατείτο για υπόθεση που αφορά ξέπλυμα μαύρου χρήματος και αποφυλακίστηκε μετά από σχετικό βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Το δικαστικό συμβούλιο αποδέχτηκε την αίτηση του Γιάννου Παπαντωνίου και έχει διατάξει την αντικατάσταση της προσωρινής του κράτησης με τους περιοριστικούς όρους της καταβολής εγγύησης 150.000 ευρώ, της απαγόρευσης εξόδου του από τη χώρα και της εμφάνισης στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του. Παρά το βούλευμα, ο κ. Παπαντωνίου είχε δηλώσει αδυναμία πληρωμής του ποσού της εγγύησης και παρέμενε κρατούμενος.

Ο κ. Παπαντωνίου θα πρέπει να καταβάλει την εγγύηση μέχρι τις 15 Ιουλίου.

Οι δηλώσεις του Γιάννου Παπαντωνίου μετά την αποφυλάκισή του

Στις πρώτες του δηλώσεις μετά την αποφυλάκισή του ο Γιάννος Παπαντωνίου είπε πως έμεινε 17 μήνες χωρίς δίκη και τώρα του ανακοινώθηκε ότι δεν στοιχειοθετούνται οι κατηγορίες που του έχουν αποδοθεί και άφησε αιχμές σχολιάζοντας «ο νοών νοείτω». Παράλληλα πρόσθεσε ότι αισθάνεται ανακουφισμένος, αλλά θα είναι ευχαριστημένος όταν τελειώσει αυτή η ιστορία και αποδειχθεί πλήρως και τελεσίδικα η αθωότητά του.

1 σχόλιο:

  1. γελαω...που θα βρει 150 χιλιαρικα;...γελαω, ρε πασοκτσηδες ντροπη δεν εχετε; σχολιαστε ρεεεεε, ο κυριος αλογομουρης ειναι εξω, ο καυμενος ο αθωος, φτου σας ρε, γαμω το συστημα που εχουμε, ρε καποιοι πλουτησαν καποιοι ξεσκισαν τη χωρα, με τη βοηθια του ΜΕΓΚΑ γαμουσαν κ εδερναν και συ λαε βασανισμενε πανε ψηφισε τα γομαρια, και παλι φτου σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News