Τρίτη 31 Μαρτίου 2020

Λιάνα Κανέλλη: Δεν θα δώσω τον μισθό μου - Δεν βάζουμε πλάτη σε αυτούς που ήταν απέναντί μας (ΒΙΝΤΕΟ)

Το βίντεο με την παρέμβαση της Λιάνας Κανέλλη

Δεν προτίθεται να δώσει μέρος του μισθού της στο ταμείο για την αντιμετώπιση του κορωνοϊού, σημείωσε η βουλευτής του ΚΚΕ, Λιάνα Κανέλλη.

Την ώρα που κυβέρνηση και αντιπολίτευση δηλώνουν πρόθυμες να προχωρήσουν σε μειώσεις μισθών για τη στήριξη του ταμείου του κορωνοϊού, η Λιάνα Κανέλλη, μιλώντας στον ΑΝΤ1, έδωσε μια δική της διάσταση στο θέμα.

Υποστήριξε ότι «πρέπει να σταματήσει αυτό το αστειάκι να γίνονται οι βουλευτές χορηγοί των ψηφοφόρων» και σημείωσε ότι δουλειά των βουλευτών είναι να προτείνουν νόμους προς όφελος των πολιτών και της κοινωνίας. «Μην το λες αυτό στο ΚΚΕ. Εμείς ζητάμε προσλήψεις, κάλυψη των νοσοκομείων, ακύρωση των απολύσεων. Οι βουλευτές δεν θα βοηθήσουν με την τσεπούλα τους για ένα δίμηνο για να αποκτούν άλλοθι να ψηφίζουν την πολιτική που επιφέρει στον κόσμο την λιτότητα».

Το βίντεο με την παρέμβαση της Λιάνας Κανέλλη  

Η Λιάνα Κανέλλη συνέχισε στο ίδιο μοτίβο και όταν ο δημοσιογράφος της επεσήμανε ότι το παράδειγμα το έδωσε πρώτη η Πρόεδρος της Δημοκρατίας. «Τους βουλευτές τους ψηφίζετε για τις αποφάσεις που παίρνουμε. Κι όταν οι αποφάσεις από το 2010 και μετά έχουν μειώσει τόσες φορές τους μισθούς».

Μάλιστα, οι τόνοι ανέβηκαν όταν η βουλευτής του ΚΚΕ θεώρησε προσβλητικές αναφορές του δημοσιογράφου Γιάννη Παπαγιάννη, που ήταν στο πάνελ, κατηγορώντας τον ότι κάνει τον τιμητή.

«Βάλτε όμως λίγο πλάτη», απάντησε ο δημοσιογράφος Γ. Παπαγιάννης.

«Τι λες μωρέ που θα βάλω εγώ πλάτη σε αυτόν που ήταν απέναντί μου; Θα βάλω πλάτη μόνο σε όσα μέτρα έχουν έστω και ένα σπέρμα στήριξης λαϊκών συμφερόντων. Θα βάλω πλάτη σε αυτούς που πίστεψαν ότι ο λαός μπορεί να ζήσει με 400 ευρώ; Σε αυτούς που έκοψαν τις συντάξεις;»

16 σχόλια:

  1. σιγα το πουρό, σιγα την αραχτη βουλευτίνα που εχει βολευτή για τα γεράματα χωρις να προσφερει απολύτως τιποτα, χαραμοφαηδες μεχρι να γινει προεδρος του ολυμπιακου ο Σαββιδης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. αποδεικνυει περιτρανα οτι ο κομουνισμος δεν ειναι ιδεολογια αλλα επαγγελμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΣΤΗΝ ΕΚΑΛΗ ΕΙΝΑΙ ΥΨΗΛΟ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΔΙΑΒΙΩΣΕΙΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. η γυναίκα τόπε ρε παιδια ειμαι αριστερή οχι κορόιδο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. μα τωρα θα τους μαθετε; δεστε το πρωτοσελιδο του Ριζοσπαστη σε μια ακρη γωνια ισα ισα που φαινετε " πεθανε πληρης ημερων ο Γλεζος" φτου σας ρεμαλια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. αυτο καταλαβατε ζωα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ωπα ρε Τσε Γκεβάρα των Βαλκανίων, κούλαρε λίγο

      Διαγραφή
    2. ΝΑΙ ΡΕ ΖΩΟ ΑΥΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ, ΕΙΠΕ ΤΟ ΠΟΙΗΜΑ ΤΗΣ Η ΚΥΡΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΚΟΥΩ ΣΑΡΑΝΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟ ΙΔΙΟ, ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΜΑΣ ΖΑΛΙΣΑΤΕ Τ ΑΡ@@@@@@, ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΣΤΕ ΑΝΤΙ ΑΠΟ ΑΣΦΑΛΗ ΘΕΣΗ ΠΟΥΛΑΤΕ ΘΕΩΡΙΑ, ΑΝΤΕ ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ ΖΩΟ.

      Διαγραφή
  7. να αγιάσει το χέρι σου Κασιδιάρη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. καλα ρε αλανια οι αριστεροι εχουν πολιτευτει με Νουδουλες με πασοκ με συριζα, η διαφορα με την κυρια ειναι οτι εφυγε απ τον γερο Καραμανλη με γεματες τσεπες και το παιζει κατοικος βορειων προαστειων, καλοφαγωτα ρε Λιανα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ψωμί χαβιάρι και Βελουχιώτη Άρη...... Χαχαχαχαχα ταγκαλάκια είστε ρε ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Περιμενατε κατι περισσοτερο?Οσο ασχολουμαστε της κανουμε χαρη.....απαξιωση πατριωτες!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ρε ουστ απο δω. Πουλας και ιδεολογια. Που εισαι ρε Κασιδιαρη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ασ δωσουν ολοι οι αλλοι εκτος απο εμας . ετσι νοιαζομαστε για τους ανθρωπους αυτου του τοπου .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Γιατί δεν λέτε ότι οι βουλευτές του ΚΚΕ δίνουν μέρος του μισθού τους κάθε μήνα για ακτιβιστηκες πράξεις?? Η προπαγάνδα σας δεν έχει έλεος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Να τα δώσει στους πρόεδρους τον νοσοκομείων δλδ του νέο δημοκράτες να κάνουν πάρτι όπως χρόνια τώρα. Καλά κάνει κ δεν δίνει, κ κανένας ιδιώτης να μην δώσει. Τόσα λεφτά φάγανε 30 χρόνια τώρα. Είδη έκαναν αύξηση στους μισθούς του εν καιρό πανδημίας οι πρόεδροι τον δεκο. Ξυπνήστε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News