Σάββατο 22 Φεβρουαρίου 2020

Δ. Γιάντσης: Παιδική καρναβαλική παρέλαση στην Αριδαία

Με χαρά ενημερωθήκαμε ότι την Κυριακή 1 Μαρτίου θα πραγματοποιηθεί παιδική καρναβαλική παρέλαση στον πεζόδρομο της Αριδαίας

Φαίνεται πως υπάρχουν στο Δημαρχείο και άνθρωποι που εκλαμβάνουν την κριτική μας ως ευκαιρία για να λειτουργήσουν καλύτερα τα πράγματα και όχι ως εχθρική πράξη.

Έτσι, με χαρά ενημερωθήκαμε ότι την Κυριακή 1 Μαρτίου θα πραγματοποιηθεί παιδική καρναβαλική παρέλαση στον πεζόδρομο της Αριδαίας.

Τα δημοσιεύματά μας έπιασαν τόπο και αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό για εμάς, καθώς πάντοτε ο στόχος μας είναι να ασκούμε εποικοδομητική κριτική.

Ο δραστήριος Αντιδήμαρχος Πολιτισμού Δημήτρης Γιάντσης φαίνεται πως πήρε την κατάσταση στα χέρια του και έσωσε την τελευταία στιγμή την κατάσταση, διοργανώνοντας μέσω του Δήμου έστω και αυτή τη μικρή γιορτή που θα δώσει χαρά στα μικρά παιδιά. Άλλωστε, ο κ. Γιάντσης έχει αποδείξει πολλές φορές ότι είναι ο άνθρωπος που μπορεί να φέρει εις πέρας τις αποστολές που αναλαμβάνει.

11 σχόλια:

  1. ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΥΝΟΘΥΛΕΥΜΑ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΓΙΑΝΤΣΗΣ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΠΕΤΑΝΕ ΑΕΤΟ 365 ΜΕΡΕς ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θα συμφωνήσω. Το επίπεδο είναι πολύ χαμηλό. Τουλάχιστον αυτός φαίνεται να προσπαθεί. Αλλά τα ασυμαζευτα πως να μαζευτούν. Ο Μπάτσης πετάει αετό όλο το χρόνο.

      Διαγραφή
  2. Δημήτρη να συμμετέχεις στην παρέλαση και ξέρεις τι θα ντυθείς ΑΡΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το θέμα είναι να υπάρξει συμμετοχή του κόσμου! Ας είμαστε όλοι εκεί για να συνεχιστούν οι δράσεις που τόσο πολύ θέλουμε να υπάρχουν στην Αλμωπια μας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ποιος θα καλύψει τα εξοδα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καλά Γιάντση σε προμοταρει το αριδαία νιους βλέπω.ωπα λέω.σε ετοιμάζει για κάτι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Είναι αλήθεια πως ο Δημήτρης ξεχωρίζει. Ο άνθρωπος δεν μπήκε επειδή δεν είχε δουλειά. Κάθε μέρα αποδεικνύει ότι είναι ικανότατος. Αντίθετα από την κεφαλή που δεν σκαμπαζει μια. Όσο για τους υπόλοιπους αντιδημάρχους κ συνεργάτες του Μπάτση κατώτεροι των προσδοκιών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News