Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου 2020

Θ. Τζάκρη στη Βουλή: «Το νέο Ασφαλιστικό παίρνει από τους πολλούς και δίνει στους λίγους» (ΒΙΝΤΕΟ)

Η παρέμβαση της βουλευτή

Παρέμβαση πραγματοποίησε η Βουλευτής Πέλλας με τον ΣΥΡΙΖΑ, κ. Θεοδώρα Τζάκρη, στην κοινή συνεδρίαση των Επιτροπών Κοινωνικών και Οικονομικών Υποθέσεων της Βουλής, όπου συζητείται, τις τελευταίες ημέρες, το νέο ασφαλιστικό νομοσχέδιο.

Η παρέμβαση της βουλευτή:
.

8 σχόλια:

  1. Δε γίνεται να ζήσουν όλοι.
    Να ψηφήσουν οι πολλοί για να ζήσουμε καλά οι λίγοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΟ ΝΟΜΟ ΤΟΥ ΚΑΤΡΟΥΓΚΑΛΟΥ ΠΟΥ ΜΑΣ ΞΕΣΚΙΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥΣ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΕΣ ΜΕ ΧΑΜΟΓΕΛΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και συ με μεγαλύτερο χαμόγελο ψήφισες αυτούς που καταχρεωσαν τη χώρα και ξεσκισαν τον Έλληνα, και φυσικά θα το ξανακάνουν.
      Μια φορά Λαμογιο για πάντα Λαμογιο.

      Διαγραφή
    2. Τι εμποδίζει το Κουλί να αλλάξει τον καταστροφικό νόμο Κατρούγκαλου; Πάρε το χρόνο σου,μάσα τη βρώμη σου και απάντησε. Με την ησυχία σου.

      Διαγραφή
    3. εδω σου λέει έρχονται αυξήσεις κι εσύ αντί να βρίζεις το Βρούτση ασχολείσε με τον προηγούμενο?
      Μόνο Σύριζα την άλλη φορά σε λέω.

      Διαγραφή
  3. ελα τωρα Ντορκα μαλλον σε ιθαγενεις απευθηνεσε, αν και δεν γουσταρω τους δεξιους το ασφαλιστικο ειναι πολυ δικαιοτερο απο το καταστροφικο του Κατρουγκαλου και μου κανει εντυπωση που προσπαθεις να μας περασεις το αντιθετο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μα δεν άλλαξε ο νομος κατρουγκαλου πως σου φαίνεται αντι-καταστροφικος.
      Θα μας τρελάνεις;

      Διαγραφή
  4. γιατί δικαιότερο αδερφέ? πρόλαβες και έκανες ανάλυση? δηλώναμε χαμηλά εισοδήματα και είμασταν στη χαμηλότερη κατηγορία...ΝΔ ψηφίζουμε αλλά το προηγούμενο μας βόλευε πιο πολύ.Ξεκάθαρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News