Κυριακή 23 Φεβρουαρίου 2020

Αρναούτογλου: Η τάση του καιρού για το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας

Με ανάρτησή του στο Facebook παρουσιάζει τα -μέχρι στιγμής- δεδομένα

Η Καθαρά Δευτέρα… πλησιάζει και το ερώτημα των περισσοτέρων, ως συνήθως, είναι πώς θα είναι ο καιρός!

Μια πρώτη απάντηση έρχεται να δώσει ο γνωστός μετεωρολόγος, Σάκης Αρναούτογλου, ο οποίος με ανάρτησή του στο Facebook παρουσιάζει τα -μέχρι στιγμής- δεδομένα.

Καιρός: Η ανάρτηση του Αρναούτογλου

“Η ΤΑΣΗ του καιρού για το τριήμερο της Κ. Δευτέρας!

Φίλες και φίλοι πολλά τα ερωτήματα σας όσον αφορά την εξέλιξη του τριημέρου της καθαράς Δευτέρας: Σύμφωνα λοιπόν και με τα τελευταία- σημερινά προγνωστικά στοιχεία σας παραθέτω μετά από ένα φιλτράρισμα των κυριότερων προγνωστικών μοντέλων, την πιθανή εξέλιξη του καιρού για την Κυριακή (1 Μαρτίου) αλλά και για την Καθαρά Δευτέρα (2 Μαρτίου).

Με βάση λοιπόν τα διαθέσιμα στοιχεία, θα σας έλεγα πώς πως η τάση του καιρού για το συγκεκριμένο τριήμερο είναι να παραμείνει αυτός στις περισσότερες περιοχές σε γενικές γραμμές καταρχήν μαλακός (μέγιστες θερμοκρασίες στους χάρτες βροχής) με νοτιάδες, λίγο πιο ενισχυμένους τοπικά την Καθαρά Δευτέρα (δείτε τους χάρτες ανέμων) ευνοώντας κατά πάσα πιθανότητα το πέταγμα του χαρταετού σε αρκετές περιοχές της χώρας, ενώ υπάρχει και πιθανότητα εκδήλωσης τοπικών βροχών κατά τόπους (δείτε στους προγνωστικούς χάρτες ποιες περιοχές αφορά περισσότερο αυτή η πιθανότητα)”.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News