Κυριακή 23 Φεβρουαρίου 2020

Ποιοι έχουν δηλώσει συμμετοχή στο Big Brother - Στις 10.000 έφτασαν οι αιτήσεις

Σύμφωνα με πληροφορίες, συμμετοχή έχουν δηλώσει μία γιατρός,ένας καθηγητής πανεπιστημίου και ένας συγγραφέας, ένας πρώην αντιδήμαρχος και πολλοί καλλιτέχνες

Ξεπέρασαν τις 10.000 οι δηλώσεις συμμετοχής στο νέο ριάλιτι του ΣΚΑΙ "Big Brother", που θα παρουσιάζει ο Χάρης Βαρθακούρης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ανάμεσα στα πρόσωπα που δήλωσαν συμμετοχή ανήκουν μια 28χρονη οδοντίατρος, ένας καθηγητής πανεπιστημίου, ένας συγγραφέας γνωστού εκδοτικού οίκου, όπως επίσης και πολιτικοί μηχανικοί.

Στο παιχνίδι θα "μπει", σύμφωνα με πληροφορίες και ένας πρώην αντιδήμαρχος, ο οποίος αποφάσισε να εγκαταλείψει τον πολιτικό στίβο για να δοκιμάσει τον εαυτό του στον τηλεοπτικό, ενώ ενδιαφέρον έχουν εκφράσει αρκετοί ηθοποιοί, τραγουδιστές και γενικότερα καλλιτέχνες.

Πως θα είναι το σπίτι

Μια πρώτη γεύση από το σπίτι του Big Brother έδωσε η εκπομπή "Μαζί σου σαββατοκύριακο”, καθώς παρουσιάστηκαν οι πρώτες φωτογραφίες με κάποιους από τους χώρους που θα φιλοξενούν τους παίκτες.

Το σπίτι θα διαθέτει μεγάλους και άνετους εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους, ενώ θα υπάρχει και ένα πολυτελές δωμάτιο, το οποίο θα φιλοξενεί τον εκάστοτε νικητή κάθε δοκιμασίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News