Παρασκευή 24 Ιανουαρίου 2020

Αυτό είναι το ωραιότερο στήθος που «ρίχνει» το Instagram (ΦΩΤΟ)

Τα διεθνή μίντια είχαν χαρακτηρίσει την 25χρονη καλλονή ως τη νέα Kate Upton και οι συγκρίσεις δεν πάντα είναι υπέρ της Kate

Έχει ένα αρκετά εντυπωσιακό Instagram με τους ακόλουθους της να φτάνουν τα 1,8 εκατατομμύρια. Μια μικρή βόλτα από εκεί και μπορούμε να καταλάβουμε γιατί ο αντρικός πληθυσμός χάνει τα λόγια του όταν κοιτά τις εντυπωσιακές καμπύλες του κατάξανθου μοντέλου που ακούει στο όνομα Antje Utgaard.

Η Antje Utgaard, η οποία κατάγεται από την Αμερική και έχει ρίζες από τη Δανία και τη Σουηδία, ξεκίνησε από μικρή να ασχολείται με το μόντελινγκ και αν κρίνουμε από τις φωτογραφίες της ξεχωρίζει με διαφορά… στήθους!

Τα διεθνή μίντια είχαν χαρακτηρίσει την 25χρονη καλλονή ως τη νέα Kate Upton και οι συγκρίσεις δεν πάντα είναι υπέρ της Kate…

Απολαύστε την!












Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News