Παρασκευή 24 Ιανουαρίου 2020

Χρ. Μπάτσης: «Κανονικά η κυκλοφορία στο δρόμο προς το χιονοδρομικό μέσω Κερασιάς»

Διαβάστε ολόκληρη τη σημερινή ανακοίνωση

ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΕ κ. ΜΠΑΤΣΗ... ΠΟΤΕ ΛΕΤΕ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΨΕΜΑΤΑ!

Εδώ και περίπου ένα μήνα ο Δήμαρχος Αλμωπίας Χρήστος Μπάτσης προσπαθούσε να μας πείσει ότι ο δρόμος προς το χιονοδρομικό κέντρο Καϊμακτσαλάν είναι ανοιχτός.

Μάλιστα, στην προσπάθειά του να γίνει ακόμα πιο πειστικός, επικαλέστηκε ακόμα και «συνάδερφο φορτηγατζή» όπως είχε πει χαρακτηριστικά, ο οποίος διέσχισε κανονικά το δρόμο. Στη συνέχεια πήγε ο ίδιος με το αγροτικό και κάνοντας live μετάδοση στο facebook προσπάθησε να μας δώσει ένα ακόμα βαρυσήμαντο επιχείρημα.

Και φτάσαμε στη σημερινή ανακοίνωση – δήλωση του κ. Μπάτση, ο οποίος δηλώνει ότι διεξάγεται κανονικά η κυκλοφορία στο δρόμο προς το χιονοδρομικό μέσω Κερασιάς και κάνει λόγο για «άρση της προσωρινής διακοπής κυκλοφορίας παντός είδους οχημάτων». Άρα, πράγματι ο δρόμος ήταν εκτός κυκλοφορίας, άσχετα αν ο ίδιος είχε αποφανθεί κάτι διαφορετικό.

Διαβάστε ολόκληρη τη σημερινή ανακοίνωση:

«Κανονικά η κυκλοφορία στο δρόμο προς το χιονοδρομικό μέσω Κερασιάς.

Ο Δήμος Αλμωπίας, μετά από τις απαραίτητες ενέργειας και τις σχετικές τεχνικές αποκαταστάσεις, ανακοινώνει την άρση της προσωρινής διακοπής κυκλοφορίας παντός είδους οχημάτων από το 1ο χιλ της Επαρχιακής οδού Κερασιάς – Χιονοδρομικό Κέντρο “Βόρρας” έως και το 18ο χιλ της ανωτέρου οδού, διασταύρωση με Επαρχιακή οδό Αγ. Αθανασίου – Χιονοδρομικό Κέντρο «Βόρρας» και συνεπώς η κυκλοφορία πραγματοποιείται κανονικά στο ανωτέρω δίκτυο.

Σχετική απόφαση εκδόθηκε από την Αστυνομική Δ/νση Πέλλας, την οποία ο Δήμος μας ευχαριστεί για την αγαστή συνεργασία.

Με εκτίμηση
Ο Δήμαρχος
Χρήστος Μπάτσης»

14 σχόλια:

  1. Ντροπή στον συνάδελφο φορτηγατζη που παραπλάνησε τον Δήμαρχο μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλά εκεί στο Δημο Αλμωπίας με τον πολυξερο Δήμαρχο Μπατση πιανετε πουλιά στον αέρα. Τον Σεπτέμβριο έκλεισε ο δρόμος, έπρεπε δηλαδή να δράσουν 4 μήνες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. γεια σου δημαρχε...συνεχισε γιατι εσυ αντεχεις ,οσο λασπη και πολεμο και αν τρως!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μ. Θ. Πρώτη φορά στα χρονικά δέχεται τέτοιο γελοίο πόλεμο Δήμαρχος στην περιοχή μας. Τόσο πολύ πόνεσε η εκλογή του?? ΔΗΜΑΡΧΕ ΣυνέχΤην καλή δουλειά, είμαστε μαζί σου!! Ν. Κ.

      Διαγραφή
  4. μπράβο στους δημότες αλμωπίας με την υπομονή τους.
    Κάποιοι πάνε στο φεγγάρι κι εσείς ακόμα συζητάτε λες και βρίσκεστε στο 1990...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. κ. Βαφειάδη, θα έπρεπε να συμπεριφέρεστε ως δημοσιογράφος και όχι ως φθηνός θιασώτης ενός πρώην Δημάρχου, του οποίου τα κόμπλεξ κατωτερότητας κραυγάζουν, δυστυχώς! Η διοίκηση του Δήμου πέρασε σε μια άλλη εποχή -καλύτερη ελπίζουμε όλοι μας-, την οποία θα έπρεπε να βοηθείτε με τον τρόπο που αρμόζει στην ιδιότητά σας και όχι να υποβαθμίζετε συστηματικά με σκοπούς διάφορους. Η ιστοσελίδα σας από μια αξιόπιστη πηγή έχει καταντήσει φερέφωνο επιπολαιότητας και βήμα πολέμιας τακτικής προς τη Δημοτική Αρχή με αποτέλεσμα την φανέρωση της ιδιοτέλειάς σας και όχι της αγάπης και της προσφοράς προς τον τόπο μας, όπως διακηρύτατε.
    (ο γράφων ήταν ψηφοφόρος του κ. Μπίνου, προς αποφυγή παρεξηγήσεων)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Βαφειαδη ο δρομος ηταν καθαρος και οπως ειχε δειξει και ο δημαρχος ηταν σε κυκλοφορια μετα απο κατολισθηση ομως εκλεισε εγιναν οι απαραιτητες ενεργειες και ετσι βγηκε η ανακοινωση ... πως σου ξεφυγε αυτο και ετρεξες να κατηγορησεις τον Μπατση κατευθειαν . Τελικα ποιος λεει ψεματα εδω και καιρο εις βαρος αλλων ανθρωπων; οτι και να πεις ο κοσμος ξερει βλεπει και κρινει! μην ξεχνιομαστε εδω ζουμε εσυ δε ξερω που ζεις και δε μαθαινεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Κύριε Δήμαρχε θέλουμε να μας ξανά
    Φέρεται την προεδρίνα μας πολλά προβλήματα στο χωριό μας πρέπει να
    γίνουν τα έργα για τα παιδιά
    μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Να στείλει να περάσουν και λαμπες στα χωριά της ανατολικής αλμωπιας που έχουν βυθιστεί στο σκοτάδι. Ας αφήσουν τις φωτογραφίες, τις κοπες πίτας και το βόλεμα με διμηνα στα Λουτρά. Στη ΔΕΗ πληρώνουμε και για τον Δήμο, είναι υποχρεωμένοι να τις αλλάξουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ενημερώστε πρωτα .ξέρει ο δήμαρχος για το προβλημα;

      Διαγραφή
  9. Η προεδρινα ήταν η βοήθεια στο σπίτι τα ρύθμιζε όλα τώρα δεν έχουμε κανέναν να τηλεφωνήσει αν
    Έχουμε κάποιο πρόβλημα . Θέλουμε
    Λάμπες το βράδυ υπάρχει πρόβλημα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Η προεδρινα με τον μακαρίτη τον άντρα της γύριζε στα σοκάκια της Περικλειας και Λαγκάδιας κάθε βδομάδα για να βλέπει εάν υπήρχαν καμένες λάμπες.αρε Σουλα γύρνα στο χωριό.αδειασε από τότε που έφυγες.δημαρχε κάνε κάτι γιατί αυτή αξίζει και δουλεύει και24ωρες ήταν παρούσα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Στην Περικλεια ο πρόεδρος έχει τις δικές του δουλειές και δεν προλαβαινει.οποτε τα παράπονα σας απευθείας στον δημαρχο

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News