Τετάρτη 22 Ιανουαρίου 2020

Αλμωπία: Φρεάτια βουλωμένα με κλαδιά, σκουπίδια και χώματα

Πρόκειται για ένα σοβαρό και διαχρονικό πρόβλημα που αναδεικνύεται κάθε φορά που βρέχει

Πολλά είναι τα παράπονα που δεχόμαστε από πολίτες της Αριδαίας και ολόκληρου του Δήμου Αλμωπίας, οι οποίοι αναφέρονται στα φρεάτια που είναι βουλωμένα από σκουπίδια, ξύλα και χώματα δεν θα μπορούν να απορροφήσουν το νερό.

Πρόκειται για ένα σοβαρό και διαχρονικό πρόβλημα που αναδεικνύεται κάθε φορά που βρέχει, γι’ αυτό είναι επιτακτική η ανάγκη να καθαριστούν τα φρεάτια, τόσο στην πόλη της Αριδαίας, όσο και στα χωριά.

10 σχόλια:

  1. σσσσσσσ Ο Δήμαρχος κοιμάται, ο Βέσκος κάνει πάρτι και ο κετικίδης κάνει το μοντέλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. θα πάει ο Τσιμτσιρίδης με μια ομάδα ''γυμνασμένων'' και θα σηκώσουν τα φρεάτια γιαυτο τον εκανε ειδικό συνεργάτη βρε κουτά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ναι αλλά έβαλαν έλατο στην πλατεία, μην τα θέλετε και όλα χχαχαχ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Προφανώς, ο συντάκτης τής ανάρτησης ανάκτησε τη χαμένη όρασή του μετά την αλλαγή τής δημοτικής Αρχής. Γιατί, διαφορετικά θα "έβλεπε", ότι τα βουλωμένα φρεάτια είναι ένα διαχρονικό πρόβλημα για την Αριδαία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. προφανως η σεξουαλικη σου διαταραχή δημιουργεί νέφος στα εγκεφαλικά σου κύταρα

      Διαγραφή
    2. μπας σε καλό σου ρε μπαγάσα 8.40 πνίγηκα, μήπως σε πειράζει η άχνη;

      Διαγραφή
  5. είμαστε στο 2020! Υπάρχει Δήμος στην Ελλάδα που δεν διαθέτει εξειδικευμένο προσωπικό? Μηχανικούς αετούς? εργοτάξιο να πετάει? Δεν έχεις ? βουλιάζεις.Δεν υπάρχει άλλη εναλλακτική.
    Στο Δήμο κάποια απλά πράγματα πρέπει να λύνονται με κάθε τρόπο.
    Δεν έχεις λεφτά Δήμαρχε? πρόβλημα σου.Πάνε Βορειο πολο νοτιο πολο, Βρυξέλλες ,Αμερική και βρες.Δεν θα είναι δικαιολογία το: δεν υπάρχουν χρήματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Άντε και τα βουλωμένα φρεάτια ας υποθέσουμε ότι μπορεί να τα καθαρίσουν,τι γίνεται όμως εκεί όπου δεν υπάρχουν καθόλου φρεάτια και ο δρόμος με την παραμικρή βροχούλα μετατρέπεται σε λίμνη.Αναφέρομαι στον δρόμο της κεντρικής πλατείας( η οδός Πλατείας Σέτσκου,που συνδέει την Κύπρου με την Καπετάν Γαρέφη).Σε όλο τον δρόμο έχει μόνο ένα φρεάτιο, μπροστά από το Quality.Βάρκα χωρίς κουπιά να μας κάνει δώρο ο Δήμος.Ντροπή...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Περικλεια Λάμπες Λακούβες Σκουπίδια
    Καδους απορριμμάτων χόρτα σε κοινόχρηστους χώρους πινακίδες ΚΟΚ
    Σκουριασμένα σίδερα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Πρώτο, δεύτερο,τρίτο και πέμπτο σχόλιο ρε φίλε δεν έχεις προσωπική ζωή; Σοβαρα τώρα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News