Τετάρτη 22 Ιανουαρίου 2020

Κατερίνα Σακελλαροπούλου: «Έχω πλήρη συνείδηση του βάρους που επωμίζομαι και της ευθύνης που αναλαμβάνω» (ΒΙΝΤΕΟ)

Μεστή, περιεκτική και με πολιτικό βάρος ήταν η πρώτη τοποθέτηση της νέας Προέδρου της Δημοκρατίας, Κατερίνας Σακελλαροπούλου

Οι πρώτες δηλώσεις της νέας Προέδρου της Δημοκρατίας Κατερίνας Σακελλαροπούλου. Μεστή, περιεκτική και με πολιτικό βάρος ήταν η πρώτη τοποθέτηση της νέας Προέδρου της Δημοκρατίας. Σε κλίμα συγκίνησης η ανακοίνωση του αποτελέσματος από τον Κώστα Τασούλα.

Μεστή, περιεκτική και με πολιτικό βάρος ήταν η πρώτη τοποθέτηση της νέας Προέδρου της Δημοκρατίας, Κατερίνας Σακελλαροπούλου στην συνάντηση που είχε στο γραφείο της με το Προεδρείο της Βουλής υπό τον Πρόεδρο Κώστα Τασούλα προκειμένου να της ανακοινώσουν το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας για την εκλογή της στο ύπατο αξίωμα της χώρας.

Η κα Σακελλαροπούλου στην πρώτης της δημόσια δήλωση από την εκλογή της στην Προεδρία της Δημοκρατίας, αναφέρθηκε σε όλα τα φλέγοντα ζητήματα που απασχολούν την Ελλάδα και τον κόσμο και ανέπτυξε όλα όσα σκοπεύει να κάνει στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων της όπως προκύπτουν από το Σύνταγμα.

Με φράσεις όπως «έχω πλήρη συνείδηση του βάρους που επωμίζομαι και της ευθύνης που αναλαμβάνω» η κα Σακελλαροπούλου έδωσε το στίγμα της πορείας που σκοπεύει να ακολουθήσει.

Το κλίμα ήταν φορτισμένο συγκινησιακά και όπως είπε ο κ. Τασούλας η πρόταση για την κυρία Σακελλαροπούλου συγκέντρωσε ευρύτατη αποδοχή υπερκαλύπτοντας τα 2/3 που απαιτεί και επικυρώνοντας την ενωτική και αξιοκρατική υποψηφιότητά της. «Γεγονός που καταδεικνύει ότι τα υψηλά καθήκοντά της εκκινούν ευοίωνα» όπως τόνισε.

.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News