Πέμπτη 23 Ιανουαρίου 2020

ΤΡΑΓΙΚΟ! Πυροβόλησαν σκυλάκι στην Αριδαία - Με δύο σφαίρες στην σπονδυλική του στήλη (ΦΩΤΟ)

Η μεγάλη ευκολία με την οποία προχώρησε κάποιος σε μια τόσο απάνθρωπη πράξη, θα πρέπει να μας προβληματίσει ως κοινωνία

Είναι γεγονός πως η βλακεία είναι ανίκητη. Το ίδιο όμως ισχύει και για την κακία και την μικροψυχία ορισμένων «ανθρώπων».

Αυτό επιβεβαιώνεται και από ένα τραγικό συμβάν που σημειώθηκε πριν λίγες μέρες στην Αριδαία. Συγκεκριμένα στην περιοχή των εργατικών κατοικιών, άγνωστος και για άγνωστους λόγους πυροβόλησε πιθανότατα με αεροβόλο μικρόσωμο οικόσιτο σκυλάκι.

Αμέσως μόλις το αντιλήφθηκε ο ιδιοκτήτης, μετέφερε το άτυχο ζώο στον κτηνίατρο, ο οποίος εντόπισε δύο σφαίρες στην σπονδυλική του στήλη. Το σκυλάκι, που βλέπετε στη φωτογραφία παραπάνω, υποφέρει από αφόρητους πόνους, ενώ αντιμετωπίζει πλέον σοβαρά κινητικά προβλήματα.

Η μεγάλη ευκολία με την οποία προχώρησε κάποιος σε μια τόσο απάνθρωπη πράξη, θα πρέπει να μας προβληματίσει ως κοινωνία.

Πάντως, ο ιδιοκτήτης καλεί όποιον γνωρίζει κάτι να επικοινωνήσει μαζί του στο τηλ. 6989201282.

15 σχόλια:

  1. Είτε μας αρέσει είτε όχι,υπάρχει πολύς κόσμος που δεν έχει μάθει τέτοια φροντίδα ούτε στα παιδιά του να μην έδωσε ή να μην δίνει.
    Υπάρχει κόσμος που μεγάλωσε χωρίς οικογενειακή στοργή και φροντίδα και η ευαισθησία προς τα ζώα (προφανώς) του φαίνεται ή σαν ειρωνεία ή σαν υπερβολή...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο όρος ανεγκεφαλος είναι το λιγότερο που μπορούμε να για τον δράστη! Εκτός αυτού πρέπει να είναι κακοψυχο, ελεεινό ανθρωπάκι του περιθωρίου με κόμπλεξ κατωτερότητας, χωρίς παιδία, αξία και οικογενειακές αρχές! Καθώς επίσης φέρει στοιχεια σαδισμου και αφου εφτασε σε σημειο να κανει αυτο που εκανε σε αυτο το μικρο γλυκύτατο αθώο πλασματάκι, αύριο άνετα με την κακια και τον απάνθρωπο χαρακτήρα του θα πυροβολήσει και άνθρωπο! Μόνο ντροπή! Ντροπή του! Σε αυτόν τον ανανδρο κτηνώδη τύπο που μόνο άνθρωπος δεν μπορεί να είναι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η κατάσταση στην Αριδαία, αλλά και τα περίχωρα, έχει καταντήσει ανυπόφορη. Μηδενική ευαισθησία απέναντι στα ζώα, οι φιλόζωοι χλεβαζονται και τα ζωάκια μας τίθεται σε κίνδυνο κάθε μέρα ΑΠΛΩΣ ΕΠΕΙΔΉ ΥΠΆΡΧΟΥΝ.
    Χρειάζεται μέριμνα, καλύτερη αντιμετώπιση στην αστυνομία, και συστηματικοτερες ομιλίες για ευαίσθητοποιηση.
    Πρέπει επιτέλους να πάμε μπροστά σαν κοινωνία.
    Ελπίζω όλα να πάνε καλά με το σκυλάκι, αλλά και όλα τα ζωάκια που υποφέρουν επειδή έτυχε οι ιδιοκτήτες να μένουν αλμωπια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ενα τομάρι ενα παρασιτο της κοινωνίας το κάθαρμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αυτό το ανθρωπόμορφα ηλίθιο ανθρωπάκι έδειξε τον χαρακτήρα του σε αυτό το μικρο σκυλάκι!!!! Πόσο μυαλό μπορεί να κουβαλάει! Και ποση κακιά έχει μέσα του!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αυτό το ανθρωπόμορφα ηλίθιο ανθρωπάκι έδειξε τον χαρακτήρα του σε αυτό το μικρο σκυλάκι!!!! Πόσο μυαλό μπορεί να κουβαλάει! Και ποση κακιά έχει μέσα του!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Η ηλιθιότητα του ψυχακια στο μεγαλείο της!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αμυαλος κακοψυχος φονιάς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Με λιγες λεξεις: δεν είναι άνθρωπος Αλλά ένας ψυχοπαθής δολοφόνος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Γνωρίζω λόγο περίστασης το θέμα και εύχομαι να μην μαθευτεί το ποιος κρύβετε πίσω από αυτήν την πράξη για τον λόγο ότι θα την βάψει άσχημα! Ο Θεός συγχωρεί αλλά ο ιδιοκτήτης Όχι! Απλά τον λυπάμαι τον τύπο για τι καλύτερα στον κακό με τα λιοντάρια πάρα αυτό που θα ζήσει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ο ψυχακιας της γειτονιάς σήμερα ο δολοφόνος του αυριου. Και σε αυτό φέρει ευθύνη και οι οικογένεια του. Αυτό έχει αποδεχτεί μέχρι σήμερα. οτι ανατροφή πήρε απο το σπιτι και την οικογενεια του το εδειξε κατα αυτον τον τροπο! Αποτελεσμα προβληματικών οικογενειων! Μόνο αίσχος και ντροπή προκαλεί η πράξη του!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. σιγα μη εχει οικογενια, πουτανας γιος θανε.

      Διαγραφή
  12. Μεγάλε να παρακαλάς μην γνωστοποιηθεί το όνομα σου
    Έμπλεξες!
    Βγάλε εισιτήριο και φύγε όσο μακριά μπορείς!
    Έχω επίγνωση της συμβουλής μου, εσύ δεν ξέρεις τι σε μέλει η εν λόγο πράξις σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Μεγάλε τέτοιες πράξεις σου μάθαινε η μανούλα σου να κάνεις? Ένα μεγάλο μπράβο της τότε! Κατάφερε να φτιάξει λεβέντη ψυχοφονια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Παλικάρι να σαι χαίρετε η οικογένεια σου για την πράξη σου! Και εσύ να χαίρεσαι την μάνα σου για την παιδαγωγική της ανατροφή που σου έδωκε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News