Τετάρτη 8 Ιανουαρίου 2020

Αριδαία: Εικόνες εγκατάλειψης στο Τσιφλίκι - Στο μαύρο σκοτάδι εδώ και μήνες

Επικρατεί το απόλυτο σκοτάδι

Την εγκατάλειψη και την παραμέληση βιώνει η περιοχή «Τσιφλίκι» στην Αριδαία. Λάμπες καμένες εδώ και μήνες και λακκούβες μεγάλων διαστάσεων, συνθέτουν μια κατάσταση δύσκολη.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρουν οι κάτοικοι, ειδικά τις βραδινές ώρες φοβούνται να κυκλοφορήσουν στην περιοχή, καθώς επικρατεί το απόλυτο σκοτάδι.



11 σχόλια:

  1. ουισκι και αγιοσ ο θεοσ στον δημο
    κατω του μετριου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ο Δήμος θέλει ανθρώπους να θυσιαστούν για τον τόπο μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η εσύ δεν ξέρεις τι βλέπεις η εμείς δεν ζούμε στο τσιφλίκι!!!
    Το βράδυ το πάρκο έχει τεράστιους προβολείς φωτισμού που το κάνουν μέρα.... εντάξει οι λακούβες υπάρχουν όπως και σε όλους τους δρόμους και αυτούς πρέπει να τους φτιάξει ο δήμαρχος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μάλλον έχεις καιρό να περάσεις από εκεί νύχτα.......

      Διαγραφή
    2. μαλλον εχεις αιωνες να μπεις απ το στενο του Βαγιανου, αστο θα τρομαξεις, τωρα αλλαξε πλευρο και ονειρεψου τη γειτονισα

      Διαγραφή
  4. Παιδιά ας μιλήσουμε σωστά. Μπορεί ο Μπατσης να μην έχει κάνει τις λακκούβες εδώ και 7 μήνες, αλλά δεν νομίζω αυτά να έχουν δημιουργηθεί αυτούς τους μήνες. Οπότε τις ευθύνες τις έχουν όλοι. Νομίζω ότι και ο Μπίνος και στην Αριδαία αλλά και στα χωριά άφησε πολλές λακκούβες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΛΗΤΟ ΔΙΚΙΟ ΣΕ ΕΠΤΑ ΜΗΝΕΣ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΣΥΛΛΟΓΟ ΓΙΑ ΣΥΛΛΟΓΟ ΔΕΝ ΑΦΗΣΕ ΟΠΟΥ ΓΛΕΝΤΗ ΚΑΙ ΧΟΡΟΣ Η ΒΑΣΙΛΩ ΠΡΩΤΗ ΚΑΙ ΣΤΑ ΛΟΥΤΡΑΑΑΑΑΑ ΕΕΕ ΡΕ ΓΛΕΝΤΙΑ ΦΩΤΟ ΒΗΝΤΕΟ ΧΑΧΑΧΑ ΚΑΙ ΧΟΥ ΧΟΥ ΧΟΥ ΜΑΛΑΚΑΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΗ ΜΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΡΟ ΒΛΗΜΑΤΑ ΕΚΕΙΝΑ ΠΟΥ ΕΣΚΙΖΕ ΤΟ ΣΚΑΤΩΜΕΝΟ ΣΩΒΡΑΚΟ ΤΩΡΑ ΤΑ ΓΡΑΦΗ ΣΤΑ ΑΡΧΗΔΙΑ ΤΟΥ ΑΝ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΝΙΟΝΙΟ ΤΗΣ ΜΠΟΥΡΔΑΣ


      Διαγραφή
  5. Σαν μάνα ζητάω να γίνει κάποιο ρεπορτάζ για την ξεχασμένη Περικλεια παρόλο που κατοικούν παρά
    Πολλά παιδιά δεν υπάρχει τίποτα για
    αυτά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Η ΚΑΤΆΣΤΑΣΗ ΕΊΝΑΙ ΑΠΑΡΆΔΕΚΤΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Οι αρμόδιοι και υπεύθυνοι σε όλο
    Το δήμο πρέπει να είναι κοντά από
    Πάνω από τα πρόβληματα να τα ζούνε από απόσταση τίποτα δεν γίνεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΣΤΗΝ ΔΩΡΟΘΕΑ ΕΝΑΜΗΣΗ ΜΗΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΜΠΑΖΑ ΣΤΟ ΠΟΤΑΜΗ ΤΑ ΠΑΡΑΤΗΣΑΝ ΚΑΙ ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News