Πέμπτη 23 Ιανουαρίου 2020

Αγνώριστος ο Πάνος Καμμένος - Η νέα δημόσια εμφάνιση (ΦΩΤΟ)

Οι φωτογραφίες είναι αδιάψευστος μάρτυρας

Πιο αδυνατισμένος από ποτέ, ο Πάνος Καμμένος αφήνει τους πάντες με το στόμα ανοιχτό με την αλλαγή στην εμφάνισή του.

Όταν τον περασμένο Δεκέμβριο ο Πάνος Καμμένος είχε κάνει μια από τις σπάνιες, το τελευταίο διάστημα, δημόσιες εμφανίσεις τους, όλοι είχαν σχολιάσει τη μεγάλη απώλεια κιλών του προέδρου των ΑΝΕΛ.

Σήμερα (23.01.2020) ο πρώην υπουργός Άμυνας βρέθηκε στα… παλιά του λημέρια. Έδωσε το παρών στη Σχολή Ναυτικών Δοκίμων, στον Πειραιά, στην τελετή παράδοσης παραλαβής των καθηκόντων του επικεφαλής του ΓΕΝ από τον απελθόντα αρχηγό, Νικόλαο Τσούνη, στον νέο αρχηγό, αντιναύαρχο Στυλιανό Πετράκη.

Αυτή τη φορά, ο Πάνος Καμμένος ήταν ακόμη πιο αδύνατος από την τελευταία φορά και η αλλαγή ήταν τόσο εμφανής παρόλο που ο πρώην υπουργός φορούσε παλτό.

Οι φωτογραφίες είναι αδιάψευστος μάρτυρας… 




4 σχόλια:

  1. πάντα ήταν ελεφρύς σαν εγκέφαλος.Το κακό ήταν ότι υπάρχει κόσμος φοβισμένος που τον πίστευε πολύ,όπως και τον Καρατζαφέρη και τώρα το Βελόπουλο....άνθρωποι που κερδίζουν απ το φόβο...: ''Δεν το λέω εγω ! Ο γέροντας το λεει'' και πάμε παρακάτω κλπ κλπ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Να είναι καλά ο άνθρωπος αλλά το πολιτικό του παρελθόν, μόνο και μόνο για το προσωπικό του συμφέρον, στοίχισε πολύ στην Ελλάδα μας.Πουλήθηκε η Μακεδονία μας και από τον ίδιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ακόμα υπάρχουν άνθρωποι που διαμορφώνουν άποψη με ότι θυμούνται απ το σχολείο? έχουμε θέμα μάγκες! Στο σχολείο είπαμε: ή δεν μας έλεγαν όσα έπρεπε ή μας έλεγαν αυτά που βόλευαν.
    Άντε τότε είμασταν παιδιά....τώρα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News